TRENER PARTIZANOVOG PROTIVNIKA BESAN NA SUDIJIE: Sudije nas pokrale, to su neprofesionalci! Napravili su 2 greške!
Foto: Starsport©

epilog

TRENER PARTIZANOVOG PROTIVNIKA BESAN NA SUDIJIE: Sudije nas pokrale, to su neprofesionalci! Napravili su 2 greške!

Šef stručnog štaba moldavske ekipe nije zadovoljan odlukom sudije da u 103. minutu dosudi jedanaesterac za crno-bele

Objavljeno:

Trener Sfintula, Sergej Čebotar, prokomentarisao je eliminaciju svog tima od Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba moldavske ekipe nije zadovoljan odlukom sudije da u 103. minutu dosudi jedanaesterac za crno-bele.

– Ne volim da komentarišem takve situacije, ali pravo da vam kažem na nas ove sezone kao da je bačena neka kletva. Često sudije greše na naš račun, ne znam kako to više da prokomentarišem. kada igrate protiv ekipe kao što je Partizan, koja je u svemu bolja od vas teško je preživeti trenutak kada sudija tako lako pokaže na penal. Više puta sam pogledao snimak te situacije i mislim da je sudija pogrešio - rekao je Čebotar dan nakon utakmice.

foto: FK Partizan

– Ovakve utakmice moraju da vode kvalifikovani arbitri. A govore ljudi da je suđenje u Moldaviji loše. Ove godine tri puta su nam sudili stranci i napravili dve velike greške. Počinjem da sumnjam u njihovu profesionalnost.

Trener Sfintula je opisao šta se dešavalo u svlačionici posle meča.

– Momci su potrošili mnogo emocija, bilo im je jako teško. Nemam šta da im zamerim, igrali su koliko su mogli, ostavili sve na terenu i za to sam im zahvalan. Plan smo ispunili stoprocentno, znali smo kako igra Partizan i kako da se odbranimo. Imam na šta da budem ponosan, momci su pokazali da mogu da igraju protiv jakih ekipa iz Belorusije i Srbije i da na teren ne izlaze fudbaleri i ličnosti već ekipe. Nama je ovo veliko iskustvo, videli smo koliko možemo ukoliko su momci disciplinovani i ispunjavaju ono što se od njih traži - zaključio je trener Sfintula.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.