BORJANOVA ŽENA ISPROZIVALA I ZVEZDU I PARTIZAN: "Veliki klubovi" iz Srbije ugledajte se na "mali" TSC!
Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

svi žalimo za TSC

BORJANOVA ŽENA ISPROZIVALA I ZVEZDU I PARTIZAN: "Veliki klubovi" iz Srbije ugledajte se na "mali" TSC!

Supruga golmana Zvezde je imala šta da kaže o nastupima večitih u evropskim kvalifikacijama

Objavljeno:

Crvena zvezda je ispala od Omonije iz kvalifikacija za Ligu šampiona posle penala, Partizan je na jedvite jade i preko penala u produžecima izbacio moldavski Sfintul u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a maleni TSC je junački pao protiv FCSB-a, nekadašnje Steaue.

I iako su "večiti" ti koji će nastaviti dalje svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, protekle nedelje jedini klub koji je oduševio ljubitelje fudbala i u Srbiji i u Evropi jeste upravo tim iz Bačke Topole.

Evropa nije videla takvu utakmicu kao što je bila u Senti, gde je posle 120 minuta igre bilo 6:6, pa su odlučivali penali, na kojima je sreća bila uz rumunski tim.

Ipak, bez obzira na sve TSC je pokazao kako se bori na terenu, imali su dva igrača manje i uspevali su da tri puta stignu prednost protivnika nakon što su primali golove.

To je oduševilo i Snežanu Borjan, suprugu golmana Crvene zvezde Milana Borjana, koja je uputila jasnu prozivku najvećim srpskim klubovima na račun njihovih igara u evropskim kvalifikacijama.

foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- "Veliki klubovi" u Srbiji, ugledajte se na "mali" TSC. Ponosni smo na vas koji ste prošle godine ušli u Ling long, a ove godine već ozbiljno igrali u Evropi. Bravo, TSC - napisala je supruga Zvezdinog kapitena, koja je inače bivša direktorka FK Partizan.

Ona je imala i poseban razlog zbog koga je navijala za TSC, jer mrežu tog tima čuva njen brat Nenad Filipović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.