UTAKMICA VEKA U SENTI: TSC dočekao Steauu - ovo će se decenijama prepričavati! 2 crvena, 12 golova, LUDILO! (VIDEO)
FK TSC, Foto: Starsport©

2. kolo kvalifikacija za LE

UTAKMICA VEKA U SENTI: TSC dočekao Steauu - ovo će se decenijama prepričavati! 2 crvena, 12 golova, LUDILO! (VIDEO)

Velika, ali baš velika šteta za momke iz Bačke Topole, koji su praktično imali sve u svojim rukama, ali su na kraju poklekli

Objavljeno: 11:47h

Kakva utakmica, strašna utakmica, luda utakmica, ma najbolja utakmica dosadašnjeg toka fudbalske godine odigrana je ove večeri u Senti. TSC je dočekao rumunski FCSB, hibrida nekadašnje velike Steaue, jedinog šampiona Evrope sa istoka kontinenta osim Crvene zvezde.

1 / 7 Foto: Starsport©

Momci Zoltana Saba su vodili sa 2:0, imali su više od igre, ali su neiskustvo ove večeri skupo platili. Posle regularnih 90 minuta bilo je 4:4, da bi posle produžetaka bilo sa 6:6. Tada se pristupilo izvođenju penala, posle kojih su nažalost, uspešniji bili gosti, jer je bivši fudbaler Inđije Mihajlo Banjac bio neprecizan u poslednjoj seriji.

A šta reći o samom toku meča... Prava ludnica!

TSC je poveo sa 2:0 pogodima Milićevića i Duronjića u 11. i 14. minutu, da bi Koman smanjio na 1:2 već u 25. Onda se desila prva tragedija srpskom predstavniku, pošto je Ponjević u 44. minutu dobio crveni karton, tačnije drugi žuti.

Na 2:2 izjednačio je Man u 50. minutu, ali je samo minut kasnije Lukić opet doneo prednost domaćinu koji je imao igrača manje. Međutim, man je sa bele tačke poravnao na 3:3 u 63. minutu, da bi Balaž (koji je i protiv Zvezde dao autogol i napravio penal, a imao je još neke loše partije ove sezone) u 93. postigao autogol.

Tada je delovalo da je sve gotovo, ali je kapiten Tomanović u 94. minutu na sjajan način doneo šokantan produžetak.

Bio je to prvi spas iz ambisa za TSC, a drugi je usledio u produžecima. Vladimir Silađi, najbolji igrač ove ekipe, i jedan od najboljih u Superligi, dobio je direktan crveni karton zbog nesmotrenog, opasnog starta, a u 105. minutu Man je kompletirao svoj het-trik.

I kada je sve delovalo izgubljeno, TSC je u 1. minutu nadoknade prvog produžetka ponovo poravnao, a strelac je ovoga puta bio Tumbasević.

Međutim, na nesreću za Bačkopalančane, Petre je u 108. minutu iskoristio grešku defanzice domaćeg tima, te je mislio da je doneo konačnih 5:6 rumunskom predstavniku.

Ali nije - imali su Srbi još štošta da kažu, pošto je u poslednjim minutima opet kapiten Tomanović pokazao zašto je kapiten, pa je glavom opet dao gol za spas.

Tada su počeli penali, u kojima je opet Man potvrdio pobedu poslednjim jedanaestercem. Ceo video izveštaj pogledajte ovde:

Steaua u narednom kolu igra sa Liberecom, a ono je na programu sledećeg četvrtka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.