ŽESTOKE UVREDE LEGENDE ZVEZDE NA RAČUN TSC: Topola je drvo koje raste pored puta!
Belodedić, Binić i Najdoski, Foto: Dado Đilas

DA LI JE MORAO BAŠ OVAKO?

ŽESTOKE UVREDE LEGENDE ZVEZDE NA RAČUN TSC: Topola je drvo koje raste pored puta!

On

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana

Objavljeno:

Bivši legendarni fudbaler Crvene zvezde, ali i rumunske Steaue (prethodnice FK FCSB-a, koji igra sa TSC ove večeri od 21 čas) Miodrag Belodedić oglasio se za rumunske medije pred duel u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovaj meč u centru pažnje zbog velikog broja slučajeva koronavirusa u rumunskom timu, Belodedić je podigao prašinu potcenjivačkim rečima na račun srpskog kluba.

- Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa - rekao je Belodedić za rumunske medije.

Miodrag Belodedić
Miodrag Belodedić foto: Filip Plavčić

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana. Pogrešio je i kada je rekao da u TSC-u igra mnogo Mađara, a zapravo zvanično nema nijednog, iako ima nekoliko momaka tog porekla rođenih na teritoriji Srbije.

- Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima - podvukao je Belodedić.

Meč TSC - FCSB trebalo bi da bude odigran večeras od 21 sat.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.