LEGENDA PARTIZANA TUŽI ŽELJKA PANTIĆA: Nazvao me je izdajnikom, ugrožava bezbednost moje porodice!
Željko Pantić, Foto: Youtube / Printscreen

MILIVOJE OPLEO

LEGENDA PARTIZANA TUŽI ŽELJKA PANTIĆA: Nazvao me je izdajnikom, ugrožava bezbednost moje porodice!

Potpuno je neshvatljivo da Pantić "izdajnikom" naziva čoveka koji je toliko zadužio klub kojima je obojici u srcu. Novinar se tu nije zaustavio sa uvredama koje će imati daleko veće posledice nego što je očekivao

Objavljeno:

Bivši desni bek Partizana Milivoje Ćirković nije želeo da komentariše sukob FSS i crno-belih, ali je otkrio da sprema tužbu protiv novinara Željka Pantića.

Naime, Pantić je legendu kluba iz Humske nazvao "izdajnikom".

- Ne bih da komentarišem dešavanja oko Partizana i FSS. Razgovarao sam sa svojim advokatom, spremili smo tužbu protiv novinara Željka Pantića koji u svojim emisijama za mene govori da sam "izdajnik Partizana". Svojim ponašanjem ugrožava moju i bezbednost moje porodice - rekao je Milivoje Ćirković za "Srpski telegraf".

Milivoje Ćirković
Milivoje Ćirković foto: Saša Pavlić Koky

Potpuno je neshvatljivo da Pantić "izdajnikom" naziva čoveka koji je toliko zadužio klub kojima je obojici u srcu. Novinar se tu nije zaustavio sa uvredama koje će imati daleko veće posledice nego što je očekivao.

- Optužuje me da sam plaćen od strane nekog da bi pričao protiv Partizana. Što je gnusna laž, da sam socijalni slučaj pa da zbog toga pristajem na sve. Od Saveza imam samo prelom noge i dva pucanja mišića i 3 pauze po 4 meseca, jer sam ginuo za dres reprezentacije - rekao je Ćirković.

On je od 1999. do 2010. igrao u Partizanu i legendarnim golom iz penala doneo je crno-belima prvu Ligu šampiona u sezoni 2003/2004, i sa kojim je osvojio i tri titule prvaka (2001/02, 2002/03, 2004/05) i jedan kup Jugoslavije 2000/01.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.