BERLUSKONI PUŠTEN IZ BOLNICE: Otkrio je šta mu je bilo najteže kod koronavirusa!
Silvio Berluskoni, Foto: AP

IZDRŽAO JE!

BERLUSKONI PUŠTEN IZ BOLNICE: Otkrio je šta mu je bilo najteže kod koronavirusa!

U intervjuu za dnevni list Korijere dela Sera, Berluskoni kaze da se još uvek oseča malaksao, bez snage, ali to je jedna od karakteristika zaraze Covidom-19

Objavljeno:

- Najteža su mi bila prva tri dana u bolnici. Činilo mi se da neću preziveti, osećao sam bolove u celome telu - izjavio je nekadašnji italijanski premijer i lider stranke Forca Italija Silvio Berluskoni o zarazi od Covida-19, zbog čega je bio hospitalizovan 10 dana u milanskoj bolnici San Rafaele.

U intervjuu za dnevni list Korijere dela Sera, Berluskoni kaze da se još uvek oseča malaksao, bez snage, ali to je jedna od karakteristika zaraze Covidom-19.

Berluskoni je sada u svojoj kući u Milanu, u karantinu, i tek nakon drugog negativnog testa na koronavirus, može se smatrati da je ozdravio.

- Dok sam ležao bolestan, nisam nikada izgubio nadu i do kraja sam se uzdao u kompetenciju lekara. I to je moja poruka svima, ne očajavajte, borite se i nemojte izgubiti nadu u ozdravljenje - kaze Berluskoni.

Na pitanje o eventulanom drugom talasu pandemije i mogućnosti novog karantina Berluskoni, koji je još uvek veoma popularan političar, rekao je da bi "novi karantin bio humanitarna, ekonomska i privredna katastrofa za Italiju”.

- Ne smemo smanjiti oprez niti ignorisati mere zaštite, virus je oko nas, pogledajte slučaj Izraela, moramo učiniti sve, pojedinačno i svi zajedno, da smanjimo opasnost od širenja Covida-19 - rekao je Berluskoni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.