GROBARI MU PORUČILI DA PODNESE OSTAVKU: Pratio sam šta se dešava, nema potrebe da dokazujem koliko volim Partizan!
Foto: Starsport©

izjava

GROBARI MU PORUČILI DA PODNESE OSTAVKU: Pratio sam šta se dešava, nema potrebe da dokazujem koliko volim Partizan!

"Fudbalski savez i reprezentacija Srbije su vrhunac u karijeri svakog fudbalskog radnika. Ne postoji čovek koji se bavi fudbalom da nema želju da dogura do tog nivoa. Čim smo tu, znači da vredimo"

Objavljeno:

Legenda Partizana Momčilo Vukotić uveren je da će reprezentacija Srbije biti učesnik Evropskog prvenstva 2021. godine.

Vrlo je zanimljivo čuti mišljenje jednog od najboljih igrača Partizana svih vremena o trenutnoj situaciji u klubu iz Humske i sve učestalijim prozivkama aktuelne Uprave na račun FSS.

- Pratio sam ovih dana šta se dešava, video sam da su navijači slali poruke preko transparenata na stadionu i ispred zgrade FSS, tražili od nas Partizanovaca da izađemo iz organa Saveza… Tačno je da se ja nalazim na funkciji skauta A reprezentacije, ali mislim da nema potrebe da dokazujem svoju privrženost Partizanu. Ja sam to dokazao mnogo puta tokom karijere, ali ne rečima, već delima. U situacijama koje ne moram da navodim. I zato, budite sigurni, kad bih osetio da neko u Fudbalskom savezu Srbije radi tendeciozno i na štetu Partizana, ne bih zatvarao oči i istog trenutka bih otišao iz Saveza. To vam garantujem.

foto: Starsport©

Dva rekordera po broju utakmica u crno-belom dresu, Saša Ilić i Moca Vukotić, uz još dva čoveka koja su ispisala istoriju Partizana, Nenada Bjekovića i Ljubišu Tumbakovića, trenutno rade u sistemu FSS. - Znate kako, Fudbalski savez i reprezentacija Srbije su vrhunac u karijeri svakog fudbalskog radnika. Ne postoji čovek koji se bavi fudbalom da nema želju da dogura do tog nivoa. Čim smo tu, znači da vredimo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.