PJANIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE BARSELONE ČIM JE PREDSTAVLJEN: Pazite samo šta je rekao o Real Madridu!
Miralem Pjanić, Foto: Printscreen

JASAN!

PJANIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE BARSELONE ČIM JE PREDSTAVLJEN: Pazite samo šta je rekao o Real Madridu!

Bosanski reprezentativac Miralem Pjanić predstavljen je u Barseloni ovog utorka

Objavljeno:

Miralem Pjanić je predstavljen kao novi fudbaler Barselone. Nakon što je predstavljen u prostorijama kluba, te nakon potpisa i izlaska na teren, na red je došlo i da se medijima po prvi put obrati novopečeni igrač katalonskog giganta.

- Hvala vam na dobrodošlici. Igrati ovde činilo me uvek ponosnim, još od malih nogu. Oduvek sam maštao da ću jednog dana igrati u Barseloni. Biti deo ovog kluba je nešto neverovatno. Zahvalan sam na svemu što mi se desilo u karijeri i životu, a sada sam u najboljem klubu na svetu. Ovo je veoma važna faza u mojoj karijeri - izjavio je Pjanić i nastavio:

- Prolazeći kroz svlačionicu, kroz tunel koji vodi na travnjak osetio sam svu istoriju kluba i šta on sve znači. Čast mi je što ću deliti svlačionicu s velikim šampionima - prve su reči Pjanića kao igrača Barcelone.

Dotakao se i odlaska iz Juventusa, ali i bolnog poraza Barselone od Bajerna u Ligi šampiona od 8:2.

- Odlazak iz Juvea bio je vrlo težak. Napustio sam sjajan klub, ali svakom igraču pa tako i meni bilo je potrebno novo iskustvo. Barsa će opet biti sjajna. Deljenje svlačionice s Mesijem i sa svim ostalim igračima ostvarenje je sna! Ima noći, poput Bajerna, u kojima sve ide po zlu. I ja sam pretrpeo velike poraze..

Pjanić nije mogao, a da se ne priseti gola koji je postigao igrajući za Lion protiv Reala, koji je Kraljevski klub 2010. godine izbacio iz Lige šampiona.

- Savršeno se sećam gola koji sam postigao protiv Real Madrida kada sam bio u Lionu. Imam veliku naklonost prema tom klubu, sada sam usredsređen samo na Barsu, iako još jednom ističem, jako poštujem Real Madrid kao i Atletiko koji će biti naši najveći rivali - dovršio je Miralem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.