SESTRE SLAVNOG FUDBALERA BRUTALNO PRETUČENE: Dunja i Ines pretrpele horor - odmah su prevezene u bolnicu! (FOTO)
Dunja i Ines Marez, Foto: Instagram

STRAŠNO!

SESTRE SLAVNOG FUDBALERA BRUTALNO PRETUČENE: Dunja i Ines pretrpele horor - odmah su prevezene u bolnicu! (FOTO)

Fudbaler Mančester Sitija pretrpeo je veliku traumu

Objavljeno:

Alžirski fudbaler Rijad Marez juče je saznao šokantne vesti kada mu je policija saopštila da su pretučene njegove sestre Dunja i Ines.

Naime, Dunja i Ines su vlasnice salona lepote u Parizu koji već nekoliko godina radi s dosta uspeha. Međutim, svi su ostali u šoku kada je juče objavljeno da je sve u salonu polupano, te da su Marezove sestre pretučene zbog čega su hitno prebačene u bolnicu.

Na svu sreću doktori su potvrdili da se ne radi o ozbiljnim povredama, ali će zbog traume ostati u bolnici na posmatranju. Dunja je ove vesti saopštila svom bratu koji se nalazi u Mančesteru, a Marez je bio u šoku zbog svega što se desilo njegovim sestrama.

foto: Instagram

One su policiji izjavile da ih je napala grupa mladića i da im je cilj zaista bio da ih povrede. Francuska policija objavila je da je reč o bandi koja ordinira tim naseljem, te da im ovo nije prvi takav napad.

Na nadzornim kamerama se vidi kako je 12 mladića ušlo u salon i počeli su sve da razbijaju. Marezove sestre su pokušale da ih zaustave, ali na kraju su samo izvukle deblji kraj.

- Šokirane smo i pod traumom. Ne znamo zašto nam se ovo desilo i da li je moguće da je zbog toga što smo Marezove sestre. Sve se zbilo u sekudi. Tri automobila su se zaustavila ispred salona i ti momci su nas napali. Vređali su sve koji su tu bili i razbijali stvari po salonu. Jedan je pokušao da me udavi, dok je drugi udario moju mlađu sestru - rekla je Dunja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.