POSLE NEJMAROVIH OPTUŽBI ZA RASIZAM OGLASIO SE I PSŽ: Ovo preti da eskalira u veliki fudbalski rat!
Pari Sen Žermen snažno je podržao tvrdnje svog igrača Nejmara da ga je defanzivac Olimpika iz Marseja vredjao na rasnoj osnovi tokom prvenstvene utakmice, Foto: AP/Thibault Camus

podržali ga

POSLE NEJMAROVIH OPTUŽBI ZA RASIZAM OGLASIO SE I PSŽ: Ovo preti da eskalira u veliki fudbalski rat!

Osim Nejmara, koji je udario u glavu defanzivca Olimpika Alvara Gonzalesa, isključeni su njegovi saigrači Leandro Paredes i Lajvin Kurzava, kao i fudbaleri marsejskog kluba Žordan Amavi i Dario Benedeto

Objavljeno:

Fudbalski klub Pari Sen Žermen snažno je podržao tvrdnje svog igrača Nejmara da ga je defanzivac Olimpika iz Marseja vredjao na rasnoj osnovi tokom prvenstvene utakmice.

Pari Sen Žermen je naveo da se raduje istrazi koje će sprovesti Fracuska liga o dešavanjima na utakmici koja se sinoć igrala na Parku Prinčeva.

Sudija je pokazao 17 kartona, od kojih pet crvenih zbog tuče igrača u nadoknadi vremena.

Osim Nejmara, koji je udario u glavu defanzivca Olimpika Alvara Gonzalesa, isključeni su njegovi saigrači Leandro Paredes i Lajvin Kurzava, kao i fudbaleri marsejskog kluba Žordan Amavi i Dario Benedeto.

Kada je izlazio sa terena Nejmar je rekao četvrtom sudiji da ga je Gonzales vredjao na rasnoj osnovi. On je posle toga istu izjavu ponovio u kameru, a zatim je na društvenim mrežama napisao da žali što nije Gonzalesa udario u lice.

Olimpik je u nedelju uveče pobedio sa 1:0.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.