NEJMAR GA OPTUŽIO ZA RASIZAM, ON GA UĆUTKA FOTKOM: Brazilac mu odgovorio još žešće!
Foto: EPA/Julien de Rosa

Još gore optužbe

NEJMAR GA OPTUŽIO ZA RASIZAM, ON GA UĆUTKA FOTKOM: Brazilac mu odgovorio još žešće!

Svađu sa terena su preneli i na Tviter

Objavljeno:

Alvaro Gonzalez je u nedelju uveče postao jedan od najtraženijih igrača na Guglu i nakratko najpoznatiji igrač sveta zbog toga što ga je Nejmar optužio za rasističke uvrede u velikom francuskom derbiju između PSŽ-a i Olimpika i Marseja.

U haosu na "Parku prinčeva" koji su obeležile tenzije, koškanja, tuča i čak 5 crvenih kartona, Gonzales je mogao da ponese titulu heroja Olimpikove pobede nad "svecima" posle deset godina, jer upravo je on izveo Brazilca iz takta da bi ovaj kasnije u besu naterao sudiju da mu da crveni karton.

Posle meča su se pojavili snimci na kome je tokom rasprave na terenu Gonzalez rekao Nejmaru "Ućuti, majmune", pa se brazilski fudbaler požalio sudijama na rasizam, da bi nakon utakmice na Tviteru napisao da mu je jedino žao što tada nije igrača Marseja udario u lice.

Međutim, ubrzo mu je stigao odgovor upravo od Gonzaleza koji je odlučio da se obračuna sa svima koji ga optužuju da je rasista, pa se fotografisao ispred aviona sa tamnoputim saigračima u timu i poručio:

- Nema mesta za rasizam. Imam čistu karijeru i sjajan odnos sa saigračima i kolegama na svakodnevnoj bazi. Nekad jednostavno moraš naučiti da gubiš i podneseš poraz na terenu. Sjajna tri boda za nas. Idemo Marsej! - napisao je Alvaro.

Interesantno, njemu je Nejmar odgovorio na ovu objavu.

- Ti nisi čovek koji želi da prizna svoju grešku. poraz je deo sporta. Sada vređaš i unosiš rasizam u naše živote. Ne slažem se s tobom. Ne poštujem te! Ti nemaš karakter! Budi čovek! Rasisto! - poručio mu je Brazilac na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.