LAZAR MARKOVIĆ IMA ŠTA DA KAŽE: Ne volim da pričam za medije, ali ovoga puta je drugačije!
Foto: Starsport©

izjava

LAZAR MARKOVIĆ IMA ŠTA DA KAŽE: Ne volim da pričam za medije, ali ovoga puta je drugačije!

Bivši fudbaler Liverpula je protiv Rada ugrao na poziciji drugog napadača i ostavio je odličan utisak.

Objavljeno:

Partizan je u prvom meču pod komandom Aleksandra Stanojevića savladao Rad rezultatom 3:0, a na teren se posle jednomesečne pauze vratio Lazar Marković.

Težak period je iza nekadašnjeg reprezentativca Srbije koji se nada da će stvari krenuti u pravom smeru po njega I tim kao na meču sa Radom.

- Ja nisam neko ko voli da govori za medije posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i zbog toga svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala pun efekat. Ono što sad mogu da kažem je da mi je drago što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije ispunjavamo zadatke - rekao je Marković.

Marković veruje da će ekipa napredovati pod novim (starim) trenerom, jer sledi nit teških utakmica na evropskoj sceni i domaćem šampionatu.

- Za deset dana ne može mnogo da se uradi bez kompletnog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, pa je jučerašnja utakmica samo prvi stepenik do vrha. Treba stpljenja i vremena, ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad.

Bivši fudbaler Liverpula je protiv Rada ugrao na poziciji drugog napadača i ostavio je odličan utisak.

- Što se tiče moje jučerašnje pozicije, drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kakvoj god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim - dodao je Lazar Marković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.