STANOJEVIĆ OTRKIO ŠTA ĆE BITI SA STOJKETOM: Sudije da poštuju gromadu od kluba, teža je situacija nego prošli put!
Aleksandar Stanojević, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

pred meč sa radom

STANOJEVIĆ OTRKIO ŠTA ĆE BITI SA STOJKETOM: Sudije da poštuju gromadu od kluba, teža je situacija nego prošli put!

"Ne volim da poredim vremena, ali mislim da je sada teža situacija. Zvezda je već neki period dominantnija u prvenstvu", rekao je Stanojević.

Objavljeno: 13:51h

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da se nada da će sudjenje njegovom klubu biti fer u nastavku Super lige Srbije.

"Nadam se da će sudjenje biti fer i korektno, da će poštovati ovakvu gromadu od kluba. Uz svo poštovanje svih, mi smo Partizan, tako je u Španiji sa Barselonom, u Italiji, Engleskoj... Verujem da će svi poštovati ovu veličinu kluba", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li očekuje još rigoroznije sudjenje protiv Partizana zbog odnosa kluba sa Fudbalskim savezom Srbije.

Stanojević će u subotu voditi ekipu Partizana na prvoj utakmici od povratka u taj klub, a protivnik će biti Rad.

Novi trener crno-belih je naveo da neće biti velikih promena u timu.

"Ne volim velike promene, pogotovo u sred sezone. Nastavićemo kako je krenulo, ali igraće najbolji. Zadovoljan sam kako je ekipa ranije izgledala (fizički), i sada je okej", kazao je Stanojević.

On je rekao da u ekipi mora da bude balansa i da voli da rotira, a govorio je i o golmanima, pošto je Aleksandar Popović u dosadašnjem delu sezone imao prednost u odnosu na Vladimira Stojkovića.

"Stojković je spreman, profesionalac je, ima rutinu, igrači mu veruju. Braniće, nema nikakvih problema. Zadovoljan sam kako je Popović izgledao na treningu, igrači mu veruju, veruje mu trener golmana. Ne bih voleo da neko brani zbog bonusa, već volim kvalitet. Hoću da dodjemo u situaciju da on ne brani na utakmicama samo zato što je bonus", rekao je Stanojević.

Istakao je da je zadovoljan kako su ga "primili" igrači po dolasku, uz reči da je na početku "sve lepo i pozitivno" i dodao: "Videćemo da li će za 10-15 dana biti nasmejani i zadovoljni".

"Ja sam zadovoljan", dodao je Stanojević i rekao da je Partizan sada u težoj situaciji nego pre 10 godina kada je prošli put preuzeo tim.

"Nikad nije lako u Partizanu. Ne volim da poredim vremena, ali mislim da je sada teža situacija. Zvezda je već neki period dominantnija u prvenstvu", rekao je Stanojević.

Utakmica sedmog kola fudbalskog prvenstva Srbije izmedju fudbalera Partizana i Rada igraće se u subotu od 17.00.

Stanojević na toj utakmici neće moći da računa na suspendovanog Sejdubu Sumu, kao i povredjenog Rajka Brežančića, dok su ostali spremni, uključujući Aleksandra Miljkovića.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.