KLOP ISPROZIVAO ČELSI: Dobro obratite pažnju šta je rekao trener Liverpula!
Foto: Starsport©

izeno svoj stav

KLOP ISPROZIVAO ČELSI: Dobro obratite pažnju šta je rekao trener Liverpula!

- Nekim klubovima je manje važno koliko je budućnost neizvesna jer su oni u vlasništvu država ili oligarha. To je istina – poručio je Klop za BBC.

Objavljeno: 13:27h

Trener Liverpula Jirgen Klop istakao je da Redsi ne mogu da se ponašaju kao Čelsi na tržištu i da neće potrošiti veliki novac u ovom prelaznom roku. Šampion Engleske je do sada doveo samo Grka Kostasa Cimikasa iz Olimpijakosa za 13.000.000 evra.

Nemac se osvrnuo na kompletnu situaciju sa koronavirusom, koja je poremetiala fudbalsku industriju.

- Koronavirus je stvorio neizvesnost koja je za neke manje važna. Ne možemo preko noći da promenimo stvari i kažemo da sada želimo da se ponašamo kao Čelsi. Živimo u svetu neizvesnosti. Nekim klubovima je manje važno koliko je budućnost neizvesna jer su oni u vlasništvu država ili oligarha. To je istina – poručio je Klop za BBC.

Čelsi je angažovao Hakima Zijeha, Tima Vernera, Kaja Haverca i Bena Čilvela, kao i Tijaga Silvu koji je došao kao slobodan igrač. Liverpul je prošle sezone postao šampion Premijer lige posle 30 godina. Pre toga je jednom igrao finale i potom osvojio Ligu šampiona.

– Mi smo postigli uspeh time što smo klub kakav jesmo. Liverpul je drugačiji klub – kazao je Klop.

Klop je istkaao da je koncentrisan na to poboljšanju igrača koje već ima u timu umesto dovođenja novih.

– Uvek želimo da poboljšamo tim, a za to postoje različiti načini. Jedan način je dovođenje novih igrača, a drugi je da radimo zajedno, napredujemo i ispravljamo stvari u kojima nismo dobri. To je fudbal. Niko ne želi da priča o treninzima, samo o transferima – rekao je Klop.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.