NEMANJA MATIĆ POŠTENO PRIZNAO: Ona čuvena priča o meni je obična laž! To je neko izmislio!
Foto: Starsport©

u pitanju je dezinformacija

NEMANJA MATIĆ POŠTENO PRIZNAO: Ona čuvena priča o meni je obična laž! To je neko izmislio!

Kao što je i uvek bio iskren, tako je i sada konačno razrešio misteriju plaćanja veresije u prodavnici u Vrelu

Objavljeno:

Nemanja Matić, definitivno bivši reprezentativac Srbije dao je vrlo zanimljiv intervju u kome je otkrio sve i o nekim "gradskim pričama" o njemu koje kolaju već godinama.

Jedna od najpoznatijih jeste ona da vezista Mančester junajteda svake godine kada dođe u svoje rodno Vrelo pored Uba, ode u prodavnicu i traži svesku u kojoj se nalaze dugovi meštana i sam plati celokupnu veresiju.

On je sada u razgovoru za Jutjub kanal "djotafreestyle" apsolutno negirao tu priču i rekao da smatra da kada bi tako nešto uradio njegovi sugrađani bi se osećali poniženo.

foto: Starsport©

- Ne, to nije istina. Izmislili su. Ne mogu da kažem da nisam pomagao i crkvi i školi, stadion... Mislim da bi bilo poniženje za te ljude da im plaćam račune u prodavnici. Ne znam odakle je to krenulo - rekao je Matić.

Fudbaler "crvenih đavola" je otkrio i gde će završiti karijeru, ali onda kada baš više ne bude mogao da igra na potrebnom nivou.

- Obećao sam mom treneru u mom selu, Vrelo Sport, kada završim karijeru da ću igrati za njih. Ali samo domaće utakmice, ne mogu da putujem. Kada završim, poslednja registracija će mi biti tamo gde sam počeo. U mom selu. Ne mogu da kažem da ću tamo otići kada budem mogao da igram, ali otići ću. Stric mi je igrao do 60. godine.

Interesantan snimak Matića sa sinom kružio je internetom proteklih dana, a na njemu je fudbaler vozio traktor.

- Kada sam leti u Vrelu, sin i ja se uvek provozamo nebitno da li je biciklo ili traktor. Tada je tu bila njegova tetka, moja svastika, u ulozi "paparaco kamermana". Bilo je prašine, nije navikao... Otvorićemo školu "trakorstva" i naučiću ga.

U Junajtedu se ne jede srpska hrana jer nema naših restorana kao u Londonu, ali se sluša srpska muzika, pogotovo kada je za "đavole" igrao i Zlatan Ibrahimović.

- Otkad sam ja u Mančesteru nismo jeli jer nema restorana, u Londonu se okupljamo u Fulam kičenu. Puštaju se narodnjaci, pogotovo kada je Zlatan bio tamo. Ibra stalno lupeta, voli da se takmiči. Najveći je problem ako mu ne odgovoriš na prozivku, jer voli da se svađa. Super čovek i pravi pobednik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.