RAT U JUGOSLAVIJI, SIRENE I FUDBAL: Inter na nesvakidašnji način predstavio Kolarova!
Foto: Starsport©

promocija

RAT U JUGOSLAVIJI, SIRENE I FUDBAL: Inter na nesvakidašnji način predstavio Kolarova!

"Dani provođeni igranjem fudbala na ulicama, dok ne krene zavijanje sirena. To se u jednom trenutku promenilo: Ovi momci su igrali fudbal i noću, kada su se one uveliko čule. Strast i opsesija, na pozitivan način"

Objavljeno:

Aleksandar Kolarov je i zvanično postao novi fudbaler Intera.

Kapiten srpske reprezentacije će nakon Lacija i Rome, zaigrati i u trećem klubu sa Apenina, a "nero-azuri" su na specifičan način predstavili novo pojačanje.

- Nikada se nećete navići na rat, ali na sirene hoćete. To je bar slučaj kada se radi o Aleksandru Kolarovu i njegovim drugovima. Imali su 14 godina kada je njihov život u Beogradu bio drugačiji nego kod ostalih vršnjaka. Bile su tu i sirene za vazdušnu opasnost. Zatvorene škole. Dani provođeni igranjem fudbala na ulicama, dok ne krene zavijanje sirena. To se u jednom trenutku promenilo: Ovi momci su igrali fudbal i noću, kada su se one uveliko čule. Strast i opsesija, na pozitivan način - navedeno je na zvaničnom sajtu Intera.

Roma će na ime obeštećenja obiti oko dva miliona evra i to kroz određene bonuse.

- On je, jednostavno, Kolarov: Zaljubljenik u fudbal, svestan svojih mogućnosti, ali i sa željom, čak i kao 35-godišnjak, da dopuni svoju priču novim stranicama. Priču u kojoj je postao i kapiten Srbije, na šta je posebno ponosan. To je Aleksandar Kolarov: Ne samo oni slobodnjaci, koje svi znaju. On je i novi "Interista".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.