Za mesec dana najveći neprijatelj Norveškoj će biti Srbija. A, Orlovima će biti isto - Srbija!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: FSS

SVE JE REČENO!

Za mesec dana najveći neprijatelj Norveškoj će biti Srbija. A, Orlovima će biti isto - Srbija!

Mislimo da bolju rečenicu vezanu za srpski reprezentativni fudbal dugo nismo čuli

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Norveške će za mesec dana u Oslu dočekati Srbiju u okviru polufinala baraža za Evropsko prvenstvo koje će 2021 biti održano u nekoliko zemalja Evrope (i dalje se ne zna koliko, s obzirom na to da i dalje traje pandemija koronavirusa).

U medijima u toj zemlji, koja čeka Orlove, ima mnogo onih koji su svesni čudnog momenta u kome se nalazi reprezentacije Srbije. Odlični pojedinci, ali ne i tim. Orlovi mogu da budu opasni, ali to u poslednje vreme zaista nisu.

U kolumni za list Aftenposten novinar Erlend Nesje je napisao:

- Za mesec dana najveći neprijatelj Norveškoj će biti Srbija. A, Srbiji će najveći neprijatelj nastaviti da bude – Srbija. Srbija nije Severna Irska. Tim sa Balkana je dve klase iznad. Kada imaju svoj dan, oni su svetska klasa. Kada nemaju, onda su čist prosek... Srbija ima nestabilnu reprezentaciju. Tri puta su se kvalifikovali od četiri poslednja Svetska prvenstva, ali nijednom nisu otišli na Evropsko kao samostalna nacija. A, to je potpuno nelogično, jer se teže plasirati na Mundijal, nego na prvenstvo kontinenta.

Onda je poentirao:

- Baš zato što je Srbija totalno nestabilna, jako je teško prognozirati ishod meča u Oslu. Srbija koja je u formi je nezgodan favorit protiv Norveške. Naoštrena Srbija je opasna po život Srbija. Ali, najveći problem Srbiji je – Srbija. Teško da ima na svetu neka reprezentacija koja igra toliko ispod mogućnosti u odnosu na fudbalere koje ima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.