Grof nije ljut na Kangu i nervira ga priča o Zvezdinoj deci: Tako se destabilizuje klub!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Kritikuje medije

Grof nije ljut na Kangu i nervira ga priča o Zvezdinoj deci: Tako se destabilizuje klub!

Trener crveno-belih se dotakao mnogih tema na konferenciji povodom meča u Lučanima
Objavljeno: 14:05h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegova ekipa mora da se oporavi posle eliminacije od Ludogoreca i da pobedama pokaže da će ponovo biti šampion Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je sve što treba da znate o Zvezdinom rivalu u Ligi Evrope! (VIDEO)

- Posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona moramo da se oporavimo, pobedimo i pokažemo da ćemo i ove godine biti šampioni. Imamo kvalitet i snagu za to - rekao je Božović.

Moglo je i bolje i gore: Zvezda i Voša dobile protivnike u Ligi Evrope!

Zvezda će u subotu u 20.00 gostovati Mladosti u Lučanima u 3. kolu Superlige, četiri dana posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Božović je kazao da očekuje tešku utakmicu, koja ima dve pobede na početku prvenstva.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Sigurno je da će biti teško. Mladost je dobro počela prvenstvo. Uz svo poštovanje prema Lučanima, očekujem da pobedimo. Veliki je izazov, ali i mi smo veliki izazov za svakoga. Najviše zavisimo od sebe - kazao je trener crveno-belih.

On je najavio izmene u sastavu i da će praviti rotaciju. Nekoga će odmoriti, nekoga pustiti da igra. Božović je ponovio da je igračima Zvezde teško pala eliminacija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.