ZVEZDAŠ UDARIO NA ZVEZDAŠA: Neostvareni trener poziva na revolt navijačkih grupa...
Drulić i Pjanović, Foto: Starsport©

evo o čemu se radi

ZVEZDAŠ UDARIO NA ZVEZDAŠA: Neostvareni trener poziva na revolt navijačkih grupa...

- Koroman zbog ličnih neuspehe poziva navijačke grupe i sportiste na linč predsednika - kaže Drulić

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Goran Drulić, žestoko je kritikovao Ognjena Koromana zbog komentara na društvenim mrežama.

– Nedopustivo je da se Koroman, kao bivši i neostvareni trener meša u politiku i poziva na bunt i revolt navijačkih grupa, pogotovo u ovom trenutku koji je krucijalan za Srbiju. Koroman zbog ličnih neuspehe poziva navijačke grupe i sportiste na linč predsednika. Jedini cilj je da izazove nemire na ulicama, u trenutku kada naša zemlja trpi ogromne pritiske. Uvek sam bio mišljenja da politika nema veze sa sportom i da mi sportisti ne treba da sejemo mržnju nego da budemo primer mladima koji žele da krenu stopama šampiona, rekao je Drulić u izjavi za Tanjug.

foto: Starsport©

On je ocenio i da će do utakmice sa Norveškom reprezentacija ući u takmičarski ritam i jednu od najvažnijih utakmica za srpski fudbal poslednjih godina odigrati na potrebnom nivou.

– Promenjen je sistem igre i logično je da ne mogu odmah sve linije tima da funkcionišu besprekorno. U Moskvi je to dobro delovalo u prvom poluvremenu, posle smo brzo primili gol i do izražaja je došla bolja fizička spremnost ruskih fudbalera. Nije mi se dopalo kako smo odigrali prvi deo susreta protiv Turske, ali smo pokazali karakter kada je isključen Kolarov i kada smo ostali sa igračem manje u polju. Siguran sam da će u Norveškoj to biti mnogo bolje, ova generacija zaslužuje da ode na Evropsko prvenstvo i želim im od srca da to i ostvare.

Bivši napadač je uveren da crveno-beli ponovo mogu do Lige šampiona.

– Ide sve kako treba, Zvezda je favorit protiv Omonije, a prošla sezona je pokazala da ni Olimpijakos nije nepobediv. Deksa polako sklapa mozaik koji je zamislio u svojoj glavi, treba i vremena da stvari dođu na svoje mesto, zaključio je Drulić.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.