GOTOVO: Jedan od ključnih igrača iz prošle sezone napustio Partizan - Stanoje želi bivšeg napadača! (FOTO)
Foto: Starsport©

UGOVOR JE RASKINUT, CRNO-BELI ZARADILI

GOTOVO: Jedan od ključnih igrača iz prošle sezone napustio Partizan - Stanoje želi bivšeg napadača! (FOTO)

Desni bek koji je karijeru u crno-belom dresu počeo kao štoper, od sada će nastupati na Bliskom istoku

Objavljeno:

Dosadašnji fudbaler Partizana Nemanja Miletić više nije desni bek kluba iz Humske 1, pošto je njegov stari tim dogovorio sve oko prelaska u Saudijsku Arabiju.

Miletić, koji je karijeru u crno-belom, po dolasku iz Belgije, započeo na poziciji štopera, potpisaće trogodišnji ugovor, čim na Bliskom istoku odradi lekarske preglede, piše Telegraf.

Nemanja Miletić
Nemanja Miletić foto: Starsport©

Svemu je prethodio dogovor Partizana i Al Raeda, koji je utanačen još prošle sedmice, a po kome će crno-beli na ime obeštećenja za Miletića inkasirati oko 500.000 evra. Isprva je i ta stavka bila mala tačka spoticanja, jer su Arapi nudili pomenutu cifru, ali u dolarima, što klub iz Humske nije želeo da prihvati.

To nije sve, Aleksandar Stanojević gleda da vrati još jednog bivšeg igrača, koji je, doduše, i dalje pod ugovorom sa Partizanom.

U pitanju je napadač Spartaka iz Subotice Nemanja Nikolić, koji igra na poziciji pomoćnog "špic" igrača, a koji je već bio član kluba iz Humske 1 tokom perioda kada je trener bio Zoran Mirković, ali nakratko i pod Savom Miloševićem.

Nemanja Nikolić na pripremama 2018. u Beleku
Nemanja Nikolić na pripremama 2018. u Beleku foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Tada ga je Milošević otpisao, navodno zbog nezgodnog karaktera, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da se sada vrati u crno-beli tabor.

Doduše, problem bi moglo da napravi to što ga je Partizan ovog leta opet pozajmio Golubovima iz Subotice na godinu dana, ali ostaje nam da vidimo može li Stanojević da izboksuje njegov povratak, kako bi bio podrška ponekad preumornom Umaru Sadiku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.