TUMBAKOVIĆ VEĆ IMA OPRAVDANJE: Igrači su tek počeli da treniraju, bićemo sve bolji...
Foto: Starsport©

izjava

TUMBAKOVIĆ VEĆ IMA OPRAVDANJE: Igrači su tek počeli da treniraju, bićemo sve bolji...

Primer je i Dušan Tadić, koji nije odigrao takmičarski meč gotovo šest meseci

Objavljeno:

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da je spremnost glavni razlog poraza ,,Orlova“ protiv Rusije.

Tumbaković je napomenio da su ruski igrači, koji mahom igraju u tamošnjem prvenstvu već imaju veliki broj utakmica u svojim nogama, za razliku od srpskih fudbalera koji još nisu započeli prvenstva u svojim klubovima.

Primer je i Dušan Tadić, koji nije odigrao takmičarski meč gotovo šest meseci!

– Igrači iz Srbije nisu bili u trenažnom procesu. Dok smo bili u tonusu, a to je bilo prvo poluvreme, to je i ličilo na nešto. To je taj momenat, najveća grupa nasih igraca još nije u trenažnom procesu, a pojedinci su došli sa jednim ili dva treninga i pokazali smo fizičku nemoć. Iznivelisaće se to do sledeceg ciklusa i smatram da cemo biti sve bolji – istakao je Tumbaković, a potom nastavio:

foto: EPA

– Ruski igrači su bili u jednoj velikoj prednosti jer su u takmičarskom tonusu. Već imaju šest utakmica u ovoj sezoni. Ubedljiviji su i bolji sa loptom trenutno. U ovom trenutku oni su spremniji kao ekipa i ispostavilo se da smo mogli da im ispariramo samo u prvom poluvremenu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.