DANAS JE DAN D ZA MESIJA I BARSELONU: Argentinac je izgleda doneo konačnu odluku o svojoj budućnosti!
Foto: EPA/Raul Caro

senzacionalne vesti

DANAS JE DAN D ZA MESIJA I BARSELONU: Argentinac je izgleda doneo konačnu odluku o svojoj budućnosti!

Leo Mesi ima plan šta će da uradi i kako da ode u velikom stilu

Objavljeno: 11:00h

Senzacionalne informacije stižu iz Argentine u vezi sa Lionelom Mesijem i njegovom karijerom.

Martin Arevalo, novinar televizije "TyC", koji je svetu otkrio da je Mesi pre dve nedelje od Barselone zatražio da ga besplatno pusti iz kluba, ima novu ekskluzivu.

- Leo ozbiljno razmatra da ostane u Barseloni do idućeg leta i onda je u velikom stilu napusti bez odštete po isteku ugovora. Postoji 90 odsto šanse da će Mesi ostati u Barseloni.

Ovaj novinar dodaje da bi Mesi tu odluku mogao i službeno da objavi danas.

Ova vest došla je četiri sata po završetku sastanka između Barseloninog predsednika Đozepa Bertomeua, klupskog direktora Havijera Bordasa s jedne i Horhea i Rodriga Mesija i advokata Horhea Pekurta s druge strane, na kom prema izjavama učesnika nije postignut nikakav dogovor.

- Ovaj četvrtak će dati odgovor na pitanje o Mesijevoj budućnosti. Međutim, sada je najizgledniji scenario, koji se do juče činio nemogućim, da najbolji fudbaler sveta ostane u Barseloni do kraja juna 2021. On trenutno najozbiljnije razmatra tu opciju i najbliži je takvoj odluci - piše Arevalo i otkriva šta je kod Mesija izazvalo potpuni preokret: Vođe Barselone doslovno ga mole da ostane.

Drugi izvor iz Argentine donosi istu priču. U emisiji "90 minutes" na "Fox Sportsu" novinar Marselo Sotil takođe govori:

- Ljudi od najvećeg Leovog poverenja javili su mu da je sastanak bio dobar i konstruktivan pa je naglo porasla mogućnost da ostane u Barseloni još jednu sezonu.

Sotil dodaje:

- Horhe i Rodrigo Messi, Leov otac i brat, preneli su mu zaključke sastanka odmah po njegovom završetku. Bertomeu im je rekao da Barselona ne može zamisliti budućnost bez Mesija pa mu je ponudio produženje ugovora na još dve godine.

Mesi ima 33 godine, što znači da Barcelona želi da u klubu svog života ostane do kraja karijere.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.