TERZIĆ MI NIJE ČESTITAO OSVAJANJE KUPA: Lalat progovorio o odnosu sa direktorom Zvezde!
Foto: Starsport©

iskreno

TERZIĆ MI NIJE ČESTITAO OSVAJANJE KUPA: Lalat progovorio o odnosu sa direktorom Zvezde!

- Ali, imao je koronu, pa mu ne zameram - ističe trener Novosađana

Objavljeno:

Nenad Lalatović ima razloga za ponos i zadovoljstvo, pošto je ponovo pobedio Partizan, ali ovoga puta na spektakularan način. Vojvodina je gubila do 89. minuta sa 2:1, da bi na kraju slavila sa 3:2.

Srpski stručnjak je svaki tim koji je vodio ostvarivao je sjajne rezultate, jedino gde nije bilo veliki uspeha je njegova Crvena zvezda, koju je napustio 2015. godine. Največi uspeh u karijeri mu je osvajanje Kupa Srbije prošle sezone, a nakon pobede nad Partizanom dobio je mnogo čestitki iz Crvene zvede, mešutim, izostao je poziv Zvezdan Terzić, rekao je Lalatović u intervjuu za "Kurir".

- Dragan Džajić mi je čestitao na osvojenom Kupu. Još mi u uhu odzvanjaju njegove reči kad mi je rekao da se nikada u životu nije toliko nervirao, kao zbog mene. Rekao mi je da sam zaslužio trofej, da sam dobar trener, jer nije mala stvar pobediti dva puta Partizan za pet dana. Sam sa svojih 10 igrača. Kad mi je to rekao bilo mi je mnogo drago - kaže trener Vojvdine za Kurir.

foto: Starsport©

- Čestitao mi je i Dejan Stanković. Samo me je začudilo što mi nije čestitao Zvezdan Terzić. Ali, imao je koronu, pa mu ne zameram. (smeh) Nije mogao da mi čestita, kako mi ne bi preko telefona preneo koronu. Zato, Terza, oprošteno ti je! Po, drugi put! Za rođendan sam mu oprostio prvi put. (tada je Zvezdan Terzić na proslavu pozvao sve trener sa kojima je radio u Zvezdi, Miodraga Božovića, Vladana Milojevića i Dejana Stankovića. Nenad Lalatović nije bio prisutan. op.a.) Evo, sad i za prvi trofej, po drugi put.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.