NAVIJAČ SREO IGRAČA AJAKSA U PRODAVNICI KROFNI I POKAZAO MU VEST DA PRELAZI U JUNAJTED: Reakcija je sve rekla!
Foto: Printscreen/Instagram/433

prvo pojačanje

NAVIJAČ SREO IGRAČA AJAKSA U PRODAVNICI KROFNI I POKAZAO MU VEST DA PRELAZI U JUNAJTED: Reakcija je sve rekla!

Mančester junajted je doveo Donija van de Beka

Objavljeno:

Fudbaler Ajaksa Doni van de Bek postigao je dogovor o uslovima prelaska u Mančester junajted, a transfer će biti vredan 40 miliona funti.

Kako je preneo "Skaj", 23-godišnji Holanđanin se trenutno nalazi sa reprezentacijom zbog utakmica u Ligi nacija i u narednih nekoliko dana obaviće lekarske preglede uoči prelaska na "Old Traford".

Da je posao završen svedoči i snimak koji je jedan momak objavio na Instagramu tako što je u jednom lokalu, gde se prodaju krofne, sreo sjajnog vezistu i pokazao mu vest da prelazi u Mančester junajted, a ovaj se samo nasmejao.

Holandija će igrati 4. septembra protiv Poljske, a tri dana kasnije protiv Italije. Junajted je dugo skautirao Van de Beka, koji nije igrao za Ajaks u subotu prijateljsku utakmicu protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

U prethodne tri sezone Van de Bek je postigao 40 golova u svim takmičenjima. Izvršni direktor Ajaksa Edvin van der Sar je u maju rekao da vezni fudbaler može da napusti klub, ali samo ako za njega stigne dobra ponuda. Van de Bek je pre pandemije koronavirusa bio blizu prelaska u Real Madrid.

Holanđanin će biti prvo pojačanje Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.