Vidić otkrio koliko je malo falilo da završi u najvećem Junajtedovom rivalu!
Foto: Fonetap

moglo je i drugačije

Vidić otkrio koliko je malo falilo da završi u najvećem Junajtedovom rivalu!

Rafa Benitez me je zvao i skoro da sam otišao u Liverpul. Bio sam zainteresovan da odem u taj klub, ali je moj engleski tada bio loš i zapelo je u komunikaciji, rekao je srpski defanzivac
Objavljeno: 20:59h

Nemanja Vidić je najveći trag u svojoj karijeri ostavio u dresu Mančester junajteda, ali sve je moglo dabude mnogo drugačije.

Naime, bivši srpski fudbaler je istakao da je vrlo lako mogao da završi u Liverpulu, jer je bio velika želja Rafe Beniteza.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Rafa Benitez me je zvao i skoro da sam otišao u Liverpul. Bio sam zainteresovan da odem u taj klub, ali je moj engleski tada bio loš i zapelo je u komunikaciji - kaže Vidić za magazin "4-4-2" i dodaje:

- Posle toga me je nazvao Aleks Ferguson, dok sam bio apartmanu. Rekao je: Gledao sam te kako si igrao za Srbiju na meču sa Francuskom i želim da te imam u timu. Junajted je bio odlučan, transfer je bio završen za dva dana.

foto: Profimedia

Vidić se trenutno školuje da bude trener, ali napominje da ne bi hteo odmah da vodi neki tim samostalno.

- Hoću prvo da radim uz nekog, godinu-dve, kako bih stekao iskustvo. U svakom slučaju, Nemanja menadžer neće biti isti kao Nemanja fudbaler. To su dve potpuno različite uloge - istakao je Vidić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.