NOVI PROBLEMI ZA STANKOVIĆA: Još jedan igrač otpao iz tima!
Foto: FK Crvena zvezda

PRED TSC

NOVI PROBLEMI ZA STANKOVIĆA: Još jedan igrač otpao iz tima!

Šef stručnog štaba istakao je da njegove izabranike sutra očekuje teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika

Objavljeno:

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju od 21 čas očekuje poslednja utakmica pred početak reprezentativne pauze.

Trener Dejan Stanković izneo je očekivanja pred duel 6. kola Superlige Srbije koji će odigrati protiv ekipe TSC-a na stadionu “Rajko Mitić”.

- Bilo je veoma bitno da posle gostovanja u Tirani saberemo utiske, uz to i odmorimo jer smo u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva. Međutim sastavni deo ovogodišnjeg kalendara je gust raspored i mi smo spremni na to. Kvalitetno smo radili na pripremama, ali i pored toga sigurno da će nam dobro doći mala pauza. Što se tiče zdravstvenog biltena Gobeljić i Ben su van stroja i neće biti u opticaju za sutrašnju utakmicu – rekao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

foto: Starsport©

Šef stručnog štaba istakao je da njegove izabranike sutra očekuje teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika.

- Uvek svi želimo da izgledamo fenomenalno na terenu, kako klub tako i navijači. Ne verujem da ću mnogo menjati. Treba da se poradi na oporavku, da se igrači opuste i sve će doći na svoje. TSC je jedno osveženje za naš fudbal, to su pokazali i prošle godine, kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Momci igraju dugo zajedno, dobro se poznaju , imaju odličnog šefa stručnog štaba. Pokazali su i pre nekoliko dana pobedom u gostima u kvalifikacionoj utakmici da su ozbiljna ekipa, znamo da nas očekuje težak duel. Najbitnije je da pobedom u sutrašnjem meču zatvorimo jedan uspešan ciklus i da odemo na zaslužen i prekopotreban odmor.

Govorio je Dejan Stanković i o pauzi koja očekuje ekipu i mini pripremama koje će fudbaleri Crvene zvezde odraditi u tom periodu.

- Sigurno da ćemo tokom reprezentativne pauze na četiri ili pet dana otići van Beograda, kako bismo odradili mini pripreme. Kada se igra na svaka tri dana nema vremena za tu vrstu rada na terenu. Dobro će nam doći pauza kako bismo dodatno posvetili pažnju nekim detaljima i spremno dočekali nastavak prvenstva – zaključio je Dejan Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.