OGLASIO SE SLAVIŠA KOKEZA: Progovorio je o Nemanji Matiću!
Foto: Starsport©

izjava

OGLASIO SE SLAVIŠA KOKEZA: Progovorio je o Nemanji Matiću!

Prokomentarisao je prvi čovek srpskog fudbala i rezultate srpskih klubova u Evropi

Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je istakao da bi bilo jako značajno da se reprezentacija Srbije plasira na Evropsko prvenstvo koje je pomereno za 2021. godinu. Da bi to ostvarila, Srbija bi morala da savlada reprezentaciju Norveške u Oslu, a pre toga u Ligi nacija slede dueli sa Rusijom i Turskom.

- Svi znamo da je domaće prvenstvo u Rusiji uveliko u toku i većina njihovih igrača igra tamo. To je neka blaga prednost protiv nas. Ipak, imamo odlične igrače i selektor Tumbaković imaju mogućnost, bez obzira što je prioritet rezultat, da se uigra tim za najvažniju utakmicu u Oslu. Verujemo u momke i selektora da ćemo ostvariti dobar rezultat - rekao je Kokeza gostujući na Tv Prva.

foto: FSS

Kokeza je upitan i oko odluke Nemanje Matića da završi svoju reprezentativnu karijeru.

- Nisam razgovarao lično s njim, već je Matijaševićem koji je to uradio i preneo. Nemanja mu je preneo da želi da se povuče, ništa konkretno nije rekao. Kako mi je preneo Matijašević kazao je da mu je namera da neki mlađi dobiju ulogu. Vremenom je normalno da se dođe do smene i da se mladi dokažu.

foto: Starsport©

Prokomentarisao je prvi čovek srpskog fudbala i rezultate srpskih klubova u Evropi, i napomenuo da će jako biti teško da se dođe do pozicije da imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona jer ne zavisi sve od nas.

- To što se igra jedna utakmica je mač sa dve oštrice. Malo olakšavajuća okolnost za klubove slabijeg kvaliteta. Imali smo priliku da vidimo Zvezdu, Partizan i TSC koji su uspešno prebrodili prepreke, čestitam im na tome, i nadam se da će uz Vojvodinu svi da naprave dobar rezultat - završio je Kokeza.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.