LOŽIO SAM SE NA ŠEŠELJA, A VUČIĆA VOLIM JER NAVIJA ZA ZVEZDU: Nenad Lalatović pričao o tragedijama, ženi i deci!
Foto: Profimedia

ispovest

LOŽIO SAM SE NA ŠEŠELJA, A VUČIĆA VOLIM JER NAVIJA ZA ZVEZDU: Nenad Lalatović pričao o tragedijama, ženi i deci!

Lalatović kaže da je iz tragedija koje su mu se desile dok je bio tinejdžer izašao jači

Objavljeno: 15:12h

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je za Informer pričao o teškim vremena, deci, ali i Aleksandu Vučiću i otkrio zašto mu se divi

Lalatović kaže da je iz tragedija koje su mu se desile dok je bio tinejdžer izašao jači.

- Doživeo sam dve tragedije koje su se desile u roku od godinu dana. Moja majka se razbolela i bila je teško bolesna, u velikim mukama je umrla. Ne bih voleo da se to nikad nikome desi. U periodu kad mi je majka bila vezana za krevet i imala rak kostiju, brata mi je udario autobus na Brankovom mostu, gde je bio u komi 25 dana. Rekli su da nema šanse da preživi, ali otac i stric su zamolili doktora da ga operišu. Posle skoro mesec dana je otvorio oči i proglašen je za medicinskog fenomena - kazao je Lalatović.

- Nekada reagujem onako kako ne bih voleo kada nelo vređa moju porodici. Ali tada sam imao samo 15 godina, samo ja znam šta sam preživeo sigurno je to ostavilo traga. Ali nijedna uvreda ne može da me slomi.

foto: Starsport©

Progovorio je trener Vojvodine i o braku.

- Svako treba da to proba, iz prave ljubavi i braka dolaze deca. Nažalost ja sam se razveo ali imam troje dece. Ćerku Inu koja ima 11 godina, sinove Marka sa devet i Vanju koji ima sedam godina. To su moji prvi trofeji, nešto najlepše što mi se desilo u životu. Jako sam ponosan što ih imam. Dal će se opet nešto desiti, pokazaće vreme. Slobodan sam, posvećen deci i Vojvodini. Da li ću se opet zaljubiti ne znam. Verujem da hoću to je prirodno.

foto: EPA-EFE/KOČA SULEJMANOVIĆ

Otkrio je Lalatović i političke uzore.

- Politički uzori s 15 ili 16 godina bio mi je Vojislav Šešelj i čovek koji sada vodi Srbiju Aleksandar Vučić. Šešelja sam voleo jer je bio hrabar, nije imao dlake na jeziku, takav je i naš sadašnji predsednik. Kada me pitaju zašto voliš i poštuješ Vučića kažem da sam ga gledao na nekim utakmica Zvezde i Partizana kako se raduje posle gola. Sam je rekao da navija za Zvezdu. Meni prija kako Srbija izgleda danas, sve je jača i jača, moćnija i moćnija - zaključio je trener Novosađana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.