TURCI NA MARAKANI: Svetska fudbalska imena stižu u Beograd!
Foto: FK Crvena zvezda

uefa, liga nacija

TURCI NA MARAKANI: Svetska fudbalska imena stižu u Beograd!

Turski tim će se okupiti 30. avgusta, a pre gostovanja u Srbiji, očekuje ih i meč sa Mađarskom u Budimpešti 2. septembra

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije će novi ciklus u Ligi nacija započeti utakmicama sa Rusijom (3. septembra, Moskva) i Turskom (6. septembra, Beograd).

Selektor našeg drugog po redu protivnika, Šenol Guneš, objavio je spisak igrača za predstojeće utakmice.

Iskusni stručnjak se odlučio za 28 fudbalera, a opšti utisak je da Turci u srpsku prestonicu stižu sa vrlo snažnim timom koji čine igrači iz vodećih evropskih klubova.

Turski tim će se okupiti 30. avgusta, a pre gostovanja u Srbiji, očekuje ih i meč sa Mađarskom u Budimpešti 2. septembra.

foto: EPA/ Erdem Sahin

SPISAK TURSKE ZA LIGU NACIJA

Golmani: Fehmi Gunok (Bašakšehir), Gohan Akan (Rize), Ugurčan Čakir (Trabzon).

Odbrana: Zeki Čelik (Lil), Mer Muldur (Sasuolo), Nazim Sangare (Antalija), Čaglar Sojundžu (Lester), Kan Ajhan (Sasuolo), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Šalke), Jildirim Četin (Verona), Čengiz Meraš (Avr), Hasan Pavement (Bašakšehir).

Vezisti: Čengiz Under (Roma), Efečan Karača (Alanja), Hakan Čalhanoglu (Milan), Irfan Kahveči (Bašakšehir), Mahmut Takdemir (Bašakšehir), Mert Jandaš (Fenerbahče), Okaj Jokušlu (Selta), Orkun Kokču (Fejenord), Ozan Tufan (Fenerbahče), Jusuf Jaziči (Lil), Emre Kilinč (Galatasaraj).

Napadači: Ahmet Kutuču (Šalke), Burak Jilmaz (Lil), Enes Unal (Hetafe), Kenan Karaman (Fortuna Dizeldorf).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.