KAKVA BOMBA: Stigao Veljko Paunović!
Foto: News1

potpisao ugovor

KAKVA BOMBA: Stigao Veljko Paunović!

Njegov dolazak je ozvaničen i on će krenuti put Portugalije gde se ekipa nalazi od danas na mini-pripremama za narednu sezonu

Objavljeno:

Veljko Paunović imenovan je za novog menadžera Redinga.

Nakon pisanja prethodnih dana da će Reding preuzeti Aleksandar Stanojević, desila se drugačija priča. Novi trener ekipe iz Čempionšipa jeste srpski trener, ali u pitanju je Veljko Paunović.

Njegov dolazak je ozvaničen i on će krenuti put Portugalije gde se ekipa nalazi od danas na mini-pripremama za narednu sezonu.

foto: Profimedia

- Sa svojim iskustvom u najjačim rangovima kao fudbaler i kao trener u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama, uz dokazan rad sa mladim fudbalerima u okvirima domaćih liga i nacionalnih takmičenja, ubeđen sam da će Veljko podići ovaj klub ka napred. Njegov dolazak dogodio se nakon dugog i pažljivog razmatranja. Nakon što smo se susreli sa njim, shvatili smo da je Veljko izuzetan kandidat koji nas je odmah impresionirao. Siguran sam da je on pravi menadžer za nas - rekao je vlasnik kluba Dai Jongi.

Najveći uspeh u karijeri ostvario je sa U19 reprezentacijom Srbije kada je osvojio Svetsko prvenstvo u Novom Zelandu 2015. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.