UTAKMICA VISOKOG NAPONA: Partizanova osveta ili Lalatova najdraža pobeda?
Foto: Starsport©

šesto kolo superlige srbije

UTAKMICA VISOKOG NAPONA: Partizanova osveta ili Lalatova najdraža pobeda?

Vraća se Superlgia

Objavljeno: 11:43h

Utakmicama šestog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi kola igra se u Novom Sadu gde će Vojvodina dočekati Partizan.

Prve dve utakmice igraju se danas, od 17 časova Indjija će dočekati Javor, a dva sata kasnije Metalac će biti domaćin Čukaričkom.

Partizan u nedelju od 18.45 igra u Novom Sadu i pokušaće da pobedi kako bi ostao u trci za vrh tabele. Ekipa Save Miloševića ulazi u duel posle sinoćnje pobede 1:0 potiv RFC u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Crno-beli su vezali tri pobede u ligi i treći su na tabeli sa 12 bodova, tri manje od vodeće Crvene zvezde i imaju bod manje od drugoplasiranog Čukaričkog. Novosadjani su takodje u nizu od tri pobede i šesti su na tabeli sa 11 bodova.

To će biti prvi duel dve ekipe od finala Kupa krajem juna, kada je Vojvodina pobedila posle izvodjenja jedanaesteraca.

Vodeća Zvezda igra u nedelju od 21 sat na svom terenu protiv TSC. Obe ekipe ulaze u utakmicu posle evropskih gostovanja. Zvezda je u utorak pobedila u Tirani sa 1:0, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je ekipa iz Bačke Topole sinoć u Moldaviji igrala prvu evropsku utakmicu u klupskoj istoriji i pobedila Petroklub sa 2:0, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Zvezda je prva na tabeli sa maksimalnih 15 bodova, a TSC je deveti sa osam bodova.

Rad će u subotu od 17 časova dočekati Napredak i pokušaće da osvoji prve bodove u sezoni. Beogradski klub je jedini bez bodova u Super ligi i poslednji je na tabeli, dok je Napredak 16. sa tri boda.

Bez pobede su još Bačka i Zlatibor. Bačka u subotu od 19.30 dočekuje Voždovac, a Zlatibor u isto vreme dočekuje Mladost. U istom terminu Radnički će u Nišu igrati protiv Proletera, a Mačva će u nedelju od 20 časova dočekati Spartak.

Fudbaleri Novog Pazara igraju u subotu od 19.30 časova kao domaćini protiv Radnika i pokušaće da prekinu niz od tri utakmice bez pobede.

Parovi šestog kola Super lige Srbije: Danas: Indjija - Javor (17.00) Metalac - Čukarički (19.00) Subota: Rad - Napredak (17.00) Novi Pazar - Radnik (19.30) Bačka - Voždovac (19.30) Radnički - Proleter (19.30) Zlatibor - Mladost (19.30) Nedelja: Vojvodina - Partizan (18.45) Mačva - Spartak (20.00) Crvena zvezda - TSC (21.00)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.