MESI I BARSA TRENUTNO IGRAJU PARTIJU ŠAHA: Ako Mesi kiksne, ne može da ode, ako kiksne klub, ništa od para...
Lionel Mesi, Foto: AP

NOVI MOMENTI

MESI I BARSA TRENUTNO IGRAJU PARTIJU ŠAHA: Ako Mesi kiksne, ne može da ode, ako kiksne klub, ništa od para...

Lionel Mesi, iako želi da ide, mora da dođe na posao, jer još ima ugovor sa Barselonom, pa bi svako kršenje moglo da mu stvori probleme

Objavljeno:

Proces odlaska Lea Mesija iz Barselone se pretvara u partiju šaha, u kome obe strane ne žele da naprave nijedan pogrešan potez. Tako će Mesi u nedelju doći u Barsin trening kamp, obaviti testiranje na koronavirus, kao i svi ostali igrači, a u ponedeljak će doći i na prvi trening pod vođstvom Ronalda Kumana.

Kako prenose španski mediji, on nema nameru da razgovara sa čelnicima kluba, jer je odluka o odlasku definitivna.

Mesi, međutim, mora da dođe na posao, jer još ima ugovor sa Barselonom, pa bi svako kršenje moglo da mu stvori probleme.

Lionel Mesi
Lionel Mesi foto: EPA/Alejandro Garcia

Poznato je da Barsa tvrdi da je njegova otkupna klauzula od 700 miliona evra na snazi, a da Mesijev advokatski tim ističe da je ona nevažeća, jer je zahtev za transferom došao u roku od deset dana od kraja produžene sezone. Da podsetimo, postoji klauzula u ugovoru koja ne može da spreči Mesija da ode iz Barselone.

Sportski direktor kluba Ramon Planes rekao je da niko u Barsi ni ne pomišlja da će Mesi da ode. Inače, Mančester Siti je glavni kandidat da dovede najboljeg igrača današnjice, a spreman je da plati visoko obeštećenje, kao i da u transfer uključi i jednog ili dvojicu igrača, ali i Inter je u igri već nekoliko meseci, pa treba videti hoće li ponovo Mesi i Ronaldo da žare i pale u istoj ligi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.