ZVEZDA NAVIJA ZA HRVATE: Mnogo toga zavisi od Dinama iz Zagreba!
Foto: Starsport©

kvalfikacije za ligu šampiona

ZVEZDA NAVIJA ZA HRVATE: Mnogo toga zavisi od Dinama iz Zagreba!

Sve će biti jasnije večeras

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde ostavrili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će večeras pomno pratiti situacija na ostalim mečevima

Ekipa Dejana Stankovića nekako je prebrodila drugu prepreku na putu do Lige šampiona, a potencijalne rivale saznaće večeras negde oko 23.00 kada bude završen i poslednji kvalifikacioni meč.

Jasno je da će crveno-beli biti povlašćeni, ali je situacija oko potencijalnih rivala pomalo zamršena jer se neće znati tačan spisak rivala sve dok Seltik i Ferencvaroš završe svoj meč koji je poslednji na programu ove srede.

Ukoliko favoriti pobede, potencijalni rivali će biti pobednici sledećih parova:

Karabah/Šerif

Legija/Omonija

Suduva/Makabi Tel Aviv

Celje/Molde

Dinamo Brest/Sarajevo

Međutim, ovaj spisak će važiti samo u situaciji ako Dinamo eliminiše Kluž, Seltik pobedi Ferencvaroš, Jang Bojs izbaci Klaksvik, a Ludogorec na svom terenu trijumfuje nad Midtjilandom.

Svaka eliminacija nekog od gore pomenutih favorita značila bi i pomerenje na spisku povlašćenih odnosno nepovlašćenih ekipa. U tom slučaju među nosioce bi se prvi pomerio Karabah, a ekipa koja izbaci Dinamo, Seltik, Ludogorec ili Jang Bojs bi automatski postala potencijalni rival.

(Esperso.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.