ČOVEK KOJI JE DOVEO MESIJA U BARSU: Leo već ima novi klub - nije u pitanju Mančester Siti!
Leo Mesi, Foto: EPA/ Yoan Valet

BILA BI OVO VEST GODINE

ČOVEK KOJI JE DOVEO MESIJA U BARSU: Leo već ima novi klub - nije u pitanju Mančester Siti!

Mesi u svom ugovoru ima klauzulu da može jednostrano da raskine ugovor na kraju sezone 2019/2020, što je on i iskoristio, a sada se pojavila informacija i o njegovoj novoj sredini

Objavljeno:

Leo Mesi je preko advokata javio Barseloni da želi raskid ugovora, čime je postao fudbalska tema broj jedan u celom svetu.

Čovek koji je Argentinca doveo u Španiju pre 20 godina Žozep Maria Minguelja javio se dan kasnije i istakao kako smatra da je njegova sledeća stanica milanski Inter, prenosi španski “As”.

Mesi je obavestio Ronalda Kumana da želi da ode iz kluba. Holanđanin je to rekao novinarima... Krenulo je da se spekuliše o novom klubu legendarnog Argentinca. Pominjali su se PSŽ i Mančester siti, Inter je u priči od kako se čulo da je napadač kupio stan u Milanu... A onda je u utorak stigao i zvaničan zahtev za raskid ugovora.

Argentinac u svom ugovoru ima klauzulu da može jednostrano da raskine ugovor na kraju sezone 2019/2020. I sada je polemika oko pravnog stava da li je Leo zakasnio sa zahtevom ili je pandemija virusa korona pomerila rokove.

- Za mene, Mesi već ima tim: Inter. U Italiji plaćaju manji porez. U stvari, tu je Kristijano Ronaldo. Teško mi je da ga zamislim i vidim u Engleskoj, bez obzira na to što su tamo njegovi veliki prijatelji Serhio Aguero i Pep Gvardiola. U Italiji pokušavaju da vrate život u svet fudbala. Barselona mora da preispita svoju situaciju. Oni ni sa Mesijem, poslednje sezone, nisu znali kuda će, a zamislite kako će bez njega – rekao je Žozep Maria Minguelja koji je sa Barsom postigao dogovor oko dvanaestogodišnjeg Mesija i potpisao ga na salveti.

Mesijev ugovor u Barseloni ističe naredne godine. Obeštećenje glasi na 700 miliona evra, a da li će Argentinac uspeti da aktivira klauzulu slobodnog odlaska ili je zakasnio biće uskoro poznato.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.