LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE RAZOČARAN POSLE TIRANE: Ovo je sramota!
Pižon, Karasi i Pantela, Foto: Stefan Kojić

NEZADOVOLJSTVO!

LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE RAZOČARAN POSLE TIRANE: Ovo je sramota!

Stanislav Karasi je veoma nezadovoljan onim što je video u prvom poluvremenu protiv šampiona Albanije

Objavljeno:

Legendarni fudbaler crveno-belih Stanislav Karasi razočaran je prikazanom igrom izabranika Dejana Stankovića.

Srpski šampion sinoć je uspeo da savlada albansku Tiranu rezulatom 1:0 i tako se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ono što je proslavljeni as Crvene zvezde Stanislav Karasi okarakterisao kao sramotu jeste to što ekipa sa ‘Marakane‘ u prvom poluvremenu nijednom nije šutnula na gol Tirane.

Nije dobro, Zvezda je isuviše opuštena. Kad se oduzme lopta, mora da se igra brzo, sramota je da im Zvezda za 45 minuta ne šutne na gol. Prosto neverovatno da tražiš igru za ulazak u nešto važno i bitno kao što je Liga šampiona, a ne pokažeš ništa što možeš da uradiš, dosta loših pasova, nema igre – rekao je Karasi za ‘RTS’.

On takođe smatra da poput ovakvih ekipa protivnik mora konstantno da vrši pritisak.

Prvo poluvreme protiv Evrope je bilo isto tako ležerno, ovo su ekipe koje moraš da gnjaviš i stiskaš. Kada ih otvoriš, daćeš im pet komada. Sada kad sam video nema toga – rekao je Karasi, i dodao:

Sve zavisi od igrača. Ono što Zvezdi nedostaje su ti tandemi, nema pasa u završnici, nema šuta iz daljine, što je bitno kada igrate sa ovakvim ekipama. Moraju nekada da promene stranu, ne možeš pravolinijski samo da trčiš. Nismo videli ništa, jedino je Katai imao jedan početni udarac i proboj, ali nije šutnuo loptu kako treba – razočaran je Karasi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.