BIO SAM ZABRINUT, ALI NE I UPLAŠEN: Stanković je imao šta da kaže o Tirani nakon plasmana u 3. kolo!
Foto: Starsport©

POSLE POBEDE

BIO SAM ZABRINUT, ALI NE I UPLAŠEN: Stanković je imao šta da kaže o Tirani nakon plasmana u 3. kolo!

- Momci su uspeli da se izdignu, a moram i da kažem da smo igrali protiv iskusne ekipe koja ima kvalitet - rekao je Stanković

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala albanskog predstavnika Tiranu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na gostujućem terenu rezultatom 1:0, a Dejan Stanković je istakao da je cilj prolaskom u narednu rundu - ispunjen.

- Čestitam igračima, klubu i navijačima na prolazu u narednu rundu. Zaista nije bilo lako i to ste mogli da vidite. Pravili smo sitne greške koje su nas remetile i što se tiče samopouzdanja, i stajanja i trčanja. Ipak, momci su uspeli da se izdignu, a moram i da kažem da smo igrali protiv iskusne ekipe koja ima kvalitet. Pobedi se u zube ne gleda, a cilj je ispunjen prolaskom u narednu rundu takmičenja - počeo je Stanković.

Istakao je šef stručnog štaba tima sa Marakane da ni u jednom trenutku nije osećao strah tokom meča.

- Možda sam bio zabrinut, ali ne i uplašen. Ako smo imali sreće, onda moram da kažem da se i to zaslužuje. Bilo je i dobrih i loših stvari, ima prostora za analizu, pitao se danas i protivnik. Ono što je najvažnije je to da smo prošli u narednu rundu kvalifikacija, a da li smo postigli jedan ili deset golova je manje bitno. Ishod bi bio isti.

Smatra Stanković da ima još prostora za napredak u igri, kao i da će reprezentativna pauza dobro poslužiti igračima.

- Ovo sigurno nije naše najbolje izdanje. Imamo vremena da ispravimo stvari, ali smo u rasporedu stalnog igranja utakmica. Već u nedelju nas čeka susret sa TSC-om, posle toga ide reprezentativna pauza. Zadovoljan sam igračima, iako smatram da može bolje. Nekad mi je draže i ovako da pobedimo, kada je teško, kada svi zajedno moraju da se bore i da deluju kao ekipa. Tako se raste i stiče karakter. Zaista, svaka čast i igračima koji su počeli, kao i onima koji su ušli sa klupe, borili su se za Crvenu zvezdu - podvukao je Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.