ESPRESO ANALIZA: Mračne strane Kange i Kataija, Tomane poništio Atinu - Borjan je Zvezda!
Foto: Starsport©

šta vi kažete?

ESPRESO ANALIZA: Mračne strane Kange i Kataija, Tomane poništio Atinu - Borjan je Zvezda!

Igrači Zvezde na skeneru našeg sajta

Objavljeno: 00:24h

Uprkos plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda će želeti da zaboravi meč u Albaniji što pre.

Srpski šampion je imao velike muke sa Tiranom, koja je vrlo lako mogla da napravi senzaciju na stadionu "Er Albanije"; gde su crveno-beli porazili domaćina rezultatom 1:0.

Gol odluke je dao Antonio Tomane, a velike zasluge za ovaj rezultat ima i Milan Borjan, koji je ponovo pokazao koliko znači Crvenoj zvezdi.

Milan Borjan

Zvezdin golman je ponovo pokazao zašto je najbolji pojedinac u klubu. Sačuvao je crvneo-bele u kada je trebalo, a posebno se ističe intervencija iz 31. minut kada je Hočaljari pokušao da ga iznenadi. Na samom kraju utakmice zvezdašima je stalo srce, ali je Borjan ponovo pokazao da će Zvezdu braniti životom.

Miloš Degenek

Prekomandovan je na poziciju levog beka, što mu nije preterano prijalo. Lako je ispadao, grešio i kada se podvuče crta - nije zadovoljio na večerašnjoj utakmici, što potvrđuje izmena Dejana Stankovića.

foto: Starsport©

Nemanja Milunović

Bolji deo štoperskog tandema na večerašnjem meču. Odradio je solidan posao i jedan je od retkih koji može da dobije prelaznu ocenu.

Radovan Pankov

Jedna greška u drugom poluvremenu je mogla skupo da košta Crvenu zvezdu. Štoperov pad koncentracije je omogućio veliku šansu za Tiranu, koja na kraju nije uspela postigne gol. Navikao nas je na hladnu glavu u velikim mečevima.

foto: Starsport©

Marko Gobeljić

Zvezdin gardista je beskompromisni borac, međutim za poziciju desnog beka je potreban mnogo bolji centaršut, a tu je Gobelja veoma tanak. Nikako da sredi taj centaršut, a Zvezdi je on prekopotreban.

Seku Sanogo

Kada pogledamo kako su ostali igrači iz veznog reda odigrali meč jasno je da je Sanogo dao najmanje materijala za kritiku. Defanziva je njegova obaveza, a tu je bio na zadovoljavajućem nivou. Kvalitetniji protivnici će pokazati njegov istinski kvalitet.

Veljko Nikolić

Očekivao se Mirko Ivanić, ali Stanković je bacio u vatru Zvezdino dete, koje nije odigralo utakmicu kakvu je želeo. Jedno je Superliga, a nešto sasvim drugo Evropa. U prvom poluvremenu se nije video. Moraće bolje Nikolić...

Gelor Kanga

Ovo je onaj 'drugi' Kanga, onaj koga navijači Zvezde ne vole - igrač koji može toliko da bude nepodnošljiv da vam ponestane noktiju na prstima ako se pristalica crveno-belih. Želeće da zaboravi ovaj meč. Nije uradio apsolutno ništa.

foto: Starsport©

Srđan Spiridonović

Zvezdin novajlija kao da nije došao na utakmicu. Jednostavno, nije ga bilo nigde tokom 45 minuta koliko je proveo na terenu. Navikao nas je momak iz Austrije na mnogo bolje partije, te je svakako jedno od većih razočarenja utakmice.

Aleksandar Katai

Asistirao je kod gola Tomanea i to mu se piše, ali od igrača nejgovog kalibra se očekuje mnogo, mnogo više na ovakvim utakmicama. Pogotovo što je protivnik bio tim koji nema prevelikog kvaliteta. Imala je "desetka" Zvezde svojih momenata, ali daleko više vremena je bio nonšalantan i lenj za igru.

foto: Starsport©

Antonio Tomane

Nevidljiv u prvom poluvrmenu. Doduše, saigrači mu nisu omogućili da se nađe u šansi. Pogotkom u drugom poluvremenu skinuo je teg sa srca crveno-belih i zapušio usta krtičarima da nije gol igrač. Da nije bilo njegov skoka, pitanje je da li bi Zvezda bila u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izmene:

Mirko Ivanić

Trebalo mu je malo više vremena da se upali, ali je posle odigrao solidan meč i u nekoliko navrata uradio dobre stvari za Zvezdu,

Milan Rodić

Velika misterija je obavijena iznad levog beka Crvene zvezde. Da li je povređen, o čemu se radi, pitanje je za ramišljanje. Zašto ne može da odigra svih 90 minuta utakmice?

Njegoš Petrović

Premalo vremena za komentar

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.