Na dobrom su putu da urade nešto veoma važno za Crvenu zvezdu!
Foto: Dado Đilas

cilj je jedan

Na dobrom su putu da urade nešto veoma važno za Crvenu zvezdu!

- Ovo je jedan proces koji nas čeka na putu ka cilju - zaključio je Luković.

Objavljeno: 23:48h

Glavni cilj Grafičara ostaje razvoj mladih igrača, polaznika naše Omladinske škole, izjavio je sportski direktor Zvezdine filijale Aleksandar Luković.

Grafičar je u prva dva kola Prve lige savladao Dinamo iz Vranja sa 2:0 i remizirao protuv IMT-a 2:2

- Shodno rezultatu utakmice koju smo odigrali protiv IMT-a napomenuo bih da je Grafičar razvojni klub. Najbitnije za nas je da se momci iz omladinskog pogona Crvene zvezde razvijaju na pravi način. Zasigurno da su posle odličnog rada na pripremama i njihovog celokupnog razvoja rezultatske ambicije najviše moguće, ali primarni cilj ostaje isti - istakao je Luković, nekadašnji kapiten Zvezde i reprezentativac Srbije.

Osvrnuo se sportski direktor Grafičara i na promene u ekipi u odnosu na prethodnu sezonu.

- Ekipa je gotovo u potpunosti promenjena u odnosu na prošlu godinu. Zadržali smo svega tri ili četiri igrača i uz to doveli trojicu iskusnijih fudbalera i vratili u naše redove golmana Aleksandra Stankovića. Ostatak tima smo ciljano popunili momcima iz Omladinske škole, u koje imamo potpuno poverenje, kako u njih, tako i u stručni štab - rekao je Luković.

Dodaje da je prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal izuzetno bitan momenat i da je pravi pristup mladim igračima u tim trenucima neophodan.

- Mislim da smo na dobrom putu da napravimo ono što nam je pre svega ideja, da razvijamo igrače i da momcima koji se prvi put susreću sa seniorskim fudbalom maksimalno olakšamo period prilagođavanja. Nikada se ne zadovoljavamo postojećim stanjem, uvek imamo ambiciju za napredovanjem, a ovo je jedan proces koji nas čeka na putu ka cilju - zaključio je Luković.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.