MITROVIĆ U HUMSKOJ OTKRIO GDE NASTAVLJA KARIJERU: Pazite tek šta je rekao o Sadiku!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

INTERVJU BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA

MITROVIĆ U HUMSKOJ OTKRIO GDE NASTAVLJA KARIJERU: Pazite tek šta je rekao o Sadiku!

Reprezentativni srpski napadač koji je sa Fulamom izborio plasman u Premijer ligu pričao je sa stadiona Partizana o mnogim interesantnim temama, a dve su posebno privukle pažnju ovdašnje javnosti

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović je posmatrao utakmicu Partizana sa Inđijom (5:0) sa stadiona u Humskoj ulici u društvu svog sina, ali i bivših saigrača Lazara Markovića i Saše Ilića.

Tom prilikom, pričao je o mnogim temama, kao što su njegova budućnost, ali i učinak crno-belog napadača Umara Sadika, koga očito veoma ceni.

- Baš sam pričao sa Savom Miloševiem, predočio mu da mi se Nigerijac sve više sviđa što ga duže gledam. Stvarno je dobar igrač, mlad, može još da napreduje. Ima sreću da mu je trener čovek koji je postigao veliki broj golova u karijeri. Prostora za napredak, takođe. Bitno da je brz, jak, lucidan, zna fudbal...

Prošle sezone je dao 17 golova, početkom ove sezone svega tri, ali je učestvovao u ogromnom broju stvorenih prilika.

- To dolazi s godinama. Napadaču je najbitnije da ulazi u šanse, poseduje nos za gol, a realizacija se vežba, dolazi iskustvom i radom na treningu. Uveren sam da će Umar Sadik ove sezone biti bolji nego prethodne.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović foto: Printskrin

U Romi, Glazgovu i Seriji A nije se baš naigrao.

- Tad je bio baš mlad, sad ima 22 godine, a pre dve se obreo u Glazgovu. Teško je bilo kome da se prilagodi na zahteve fudbala u Velikoj Britaniji, potrebni su vreme, prostor i poverneje trenera. Nije mu se sve poklopilo. Vidim prostor za napredak i siguran sam da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Njegov Fulam opet će igrati Premijer ligu i a 25-godišnji napadač iz Humske je objavio da ostaje u tom klubu.

- Da, 90 odsto. Nikad se ne zna u fudbalu, ali imam ugovor još četiri godine. Ekipa je mlada, trener takođe, dobri su uslovi, klub želi da napreduje, a ja hoću da budem deo tima koji stremi da napravi nešto više. Dosta lepog se desilo tokom boravka na Kreven kotidžu i meni i porodici, verovatno ostajem - zaključio je Mitrović, a preneo MOZZART Sport.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.