PARTIZAN ĆE SLAVITI KADA TIRANA POBEDI ZVEZDU: Provokacija čoveka koji je bolna tačka svih Grobara!
Foto: Starsport©

VERUJE U PROLAZ ALBANACA

PARTIZAN ĆE SLAVITI KADA TIRANA POBEDI ZVEZDU: Provokacija čoveka koji je bolna tačka svih Grobara!

- Isto tako, verujem da će se navijači Partizana radovati ako Tirana pobedi i eliminiše Crvenu zvezdu - poručio je Sokolj Kušta.

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Fljamuntarija Sokolj Kušta smatra da Tirana ima realne mogućnosti da savlada Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda u utorak gostuje Tirani, koja je potpuno neočekivano savladala Dinamo iz Tibilsija i plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampione.

Kušta je bio strelac za Fljamuntariji u čuvenom dvomeču 1987. godine kada je albanski tim eliminisao beogradski Partizan iz Kupa UEFA. Albanac je sada optimista pred duel Tirane i srpskog šampiona.

- Danas ne možemo da pričamo o Crvenoj zvezdi iz nekog prošlog vremena. Zato smatram da Tirana ima dobru priliku da prođe dalje. To što igraju na domaćem terenu je velika prednost. Tirana nije bila favorit ni u Gruziji protiv Dinama, pa je uspela da pobedi. Zašto ne bi pobedila i Crvenu zvezdu - objasnio je Sokolj Kušta.

Gol protiv Partizana ostao je do današnjih dana lična karta Sokolja Kušte, nešto čime se ponosi i on, ali i novinari iz Albanije.

- Crvena zvezda i Partizan su veliki rivali! Tako je bilo kroz istoriju i biće u budućnosti. Navijači dva kluba se mnogo mrze i to se videlo kada je Fljamurtari izbacio Partizan. Isto tako, verujem da će se navijači Partizana radovati ako Tirana pobedi i eliminiše Crvenu zvezdu - poručio je Sokolj Kušta.

(Espreso.co.rs/www.panorama.com.al)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.