BORJAN O TENZIJAMA PRED ODLAZAK U ALBANIJU: Dobro obratite pažnju na ove važne reči Zvezdinog golmana!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

"NE TREBA NAM TENZIJA"

BORJAN O TENZIJAMA PRED ODLAZAK U ALBANIJU: Dobro obratite pažnju na ove važne reči Zvezdinog golmana!

Kao i za svakog golmana, tako je i za crveno-belog kapitena veoma važno da se mreža ne trese, ali ima još stvari na koje se treba obratiti pažnja pred ovako "vruće" gostovanje

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izneo je očekivanja uoči važnog gostovanja srpskog šampiona u Tirani, gde će crveno-beli odigrati meč drugog kola kvalifikacija protiv istoimenog kluba. Zvezdin golman ne krije da je važno da se njegova mreže ne trese, kao i da ga raduje efikasnost tima.

- Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone – istakao je Borjan.

Kao i za svakog golmana, tako je i za crveno-belog kapitena veoma važno da se mreža ne trese.

- Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim.

Utakmica u Tirani izaziva i mnogo tenzija, ali one su nepotrebne jer je kvalitet na strani crveno-belih.

- Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bi napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena – podvukao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.