PREOKRET? Branko Jovičić opet trenira sa Zvezdom!
Jovičić i Stanković, Foto: Starsport©

OTKUD SAD OVO

PREOKRET? Branko Jovičić opet trenira sa Zvezdom!

Svi navijači crveno-belih u čudu su dočekali informaciju da njihov bivši igrač opet radi sa svojim dojučerašnjim timom. Odmah se pomislilo da je transfer propao...

Objavljeno:

Crvena zvezda se sprema za odlazak u Albaniju na meč od kog joj umnogome zavisi da li će ove sezone igrati na evropskoj sceni. Crveno-beli vredno treniraju, ali ni navijačima nije promakao zanimljiv detalj sa pomoćnog terena Marakane.

Kao i prethodnih dana, tako i ove subote, zajedno sa igračima Zvezde u crveno-beloj opremi trenirao je i sada već bivši igrač srpskog šampiona, Branko Jovičić.

Jovičić i Pankov
Jovičić i Pankov foto: FK Crvena zvezda

Mnogi su pomislili da mu je propao transfer u Rusiju te da će ostati na Marakani, ali istina je, ipak, sasvim drugačija. Prema saznanjima Informera, vezista trenira sa crveno-belima kako bi ostao u formi dok čega potvrdu da može bez karantina da ode u Rusiju.

Kako je tamošnja Premijer liga već uveliko u toku, novom klubu Jovičiča, Uralu, nikako ne bi odgovaralo da Srbin mora još 14 dana u izolaciju što bi uticalo i na njegovu fizičku spremu, pa je rešenje da trenira sa Zvezdom jedino moguće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.