PANKOV PRED TIRANU: Idemo na pobedu, pa da mirni čekamo žreb za 3. kolo!
Radovan Pankov, Foto: Starsport©

ŠTOPER JASAN

PANKOV PRED TIRANU: Idemo na pobedu, pa da mirni čekamo žreb za 3. kolo!

Crveno-beli su pobedili Proleter u Novom Sadu 1:0 u 5. kolu Superlige golom El Fardu Bena

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov rekao je da je njegov tim mogao bolje u utakmici protiv Proletera, ali da je zaslužženo trijumfovao.

Crveno-beli su pobedili Proleter u Novom Sadu 1:0 u 5. kolu Superlige golom El Fardu Bena.

- Moglo je više i bolje, ali smo zasluženo pobedili. Zaređali smo nekoliko utakmica u ritmu sreda-subota, a ovaj meč je došao pred duel u Evropi. Popravićemo neke stvari, jer nas u utorak očekuje teško gostovanje. Imao sam i par prilika, neće me gol, ali najvažnije da smo pobedili - rekao je Pankov za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac čestitao je Benu na još jednom pogotku, a ne krije da je u prvom poluvremenu timu Dejana Stankovića bilo teško da probije blok Proletera.

- Ben je postigao evrogol, drago mi je da je ušao u seriju pogodaka. On je naš prvi napadač i mnogo je važno da postiže što više golova. Sigurno je da mu ovo mnogo znači, kao i nama. Ekipa Proletera je izabrala da brani svoj gol, što na kraju nisu uspeli. Bilo nam je teško u prvom delu da probijemo njihov blok, ali je to u drugom poluvremenu bilo mnogo bolje.

Već u utorak Crvena zvezda igra protiv Tirane u gostima u drugom kolu kvalfiikacija za Ligu šampiona.

- Polako dolazimo do preko potrebne svežžine. Ekipa je odradila jake pripreme, prvenstvo je ubrzo počelo tako da nismo imali mnogo vremena za odmor. I pored gustog rasporeda, bar u mom slučaju, već se osećamo lakšim. U Tirani naravno idemo na pobedu, da ponovimo utakmicu iz prvog kola i da onda mirni čekamo žžreb za treće kolo - zaključio je Pankov.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.