SAMO DA SE TO NE DOGODI: Zvezda gleda polufinale Lige šampiona i nada se jednom!
Foto: Starsport©

evo o čemu se radi

SAMO DA SE TO NE DOGODI: Zvezda gleda polufinale Lige šampiona i nada se jednom!

Jako je bitno za izabranike Dejana Stankovića da budu na mestu nosioca u 3. kolu

Objavljeno:

Večerašnji duel polufinala Lige šampiona između Bajerna i Liona, sa posebnom pažnjom pratiće se i u Ljutice Bogdana 1a!

Crvena zvezda je rutinskom pobedom (5:0) eliminisala Evropu iz Gibraltara u prvom kolu kvalifikacija za najelitnije takmičenje, ali će srca svih navijača tima sa Marakane biti uz nemačkog giganta, koji je u četvrtfinalu pregazio Barselonu sa 8:2!

Razlog je potpuno jasan, da bi Zvezda i teroetski stigla do statusa nosioca u trećem kolu (ako do njega dođe), potrebno je da Bavarci izbace "čudo" iz Liona, koje je već priređivalo senzacije u mečevima sa Juventusom i Mančester Sitijem!

Prvi veliki korak ka mestu nosioca Zvezde u 3. kolu napravio je Dinamo iz Bresta, izbacivši Astanu u goleadi (6:3), pa je još preostalo da Bajern pobedi ekipu Liona, kako bi crveno-beli bili sigurni kao nosioci u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jako je bitno za izabranike Dejana Stankovića da budu na mestu nosioca u 3. kolu, jer se igra samo jedan meč, niko isključeno je pravo na kiks, a naročito žreb može da bude nezgodan, pošto se tako određuje i domaćinstvo. Tako se i dogodilo da Zvezda gostuje u 2. kolu, iako je bila povlašćena u ovoj fazi.

Ako Levandovski i ekipa potvrde da nisu tek tako ponizili Katalonce, Zvezda će u 3. kolu (31. avgust) biti povlašćen tim zajedno sa Seltikom, Dinamom iz Zagreba, Ludogorecom i Jang Bojsom.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.