BUFONOVO PROKLETSTVO LIGE ŠAMPIONA: PSŽ ušao u finale, a svi se naslađuju uplakanom fotkom legendarnog golmana!
Đanluiđi Bufon, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

BUFONOVO PROKLETSTVO LIGE ŠAMPIONA: PSŽ ušao u finale, a svi se naslađuju uplakanom fotkom legendarnog golmana!

Đanluiđi Bufon je jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala, ali nije imao sreće da ijednom u životu osvoji Ligu šampiona, niti Evropsko prvenstvo

Objavljeno:

Čovek koga su svi trofeji hteli, ali da postane šampion kontinenta nikako nije uspevao.

Đanluiđi Bufon je jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala, ali nije imao sreće da ijednom u životu osvoji Ligu šampiona, niti Evropsko prvenstvo, pa je zbog toga na jednu sezonu prešao u PSŽ.

Ni tamo se nije dobro proveo, čak je u onoj osmini finala sa Mančester junajtedom imao kiks koji je koštao njegov tim prolaska u četvrtfinale, pa je onda odlučio da se vrati u Juventus i obori rekord Paola Maldinija po broju utakmica u Seriji A, što je i uspeo.

Ponadao se da bi ove sezone Juve mogao i da mu pomogne da se okiti "ušatim" trofejem, bar kao rezervni golman, ali je i klub iz Torina ispao u osmini finala.

A onda, da stvari budu još gore, u finale je ušao njegov prošlogodišnji klub - PSŽ. Zbog toga, društvenim mrežama je počela da kruži fotografija njega kako plače posle ispadanja od Švedske u baražu za ulazak na Svetsko prvenstvo, kada je on plakao jer više nikada neće učestvovati na velikom takmičenju sa svojom zemljom, sa kojom je postao i svetski šampion.

Mnogi su iskomentarisali da je upravo Bufon za golmane ono što su Juventus i Benfika za klubove - čovek koji ima prokletstvo da uvek dođe na korak od evrotitule, ali da mu ona uvek nekako izmakne.

Ovog puta, doduše, ne zbog nečega sa terena, greške nekog od saigrača, ili pak njegove, nego zbog, ispostavilo se, pogrešne odluke, pošto bi upravo on bio zamena za povređenog Kejlora Navasa.

Ali eto, i to vam je život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.