GROBARI SE PODELILI: Svađa partizanovaca zbog velikog transfera crno-belih!
Foto: Starsport©

različita mišljenja

GROBARI SE PODELILI: Svađa partizanovaca zbog velikog transfera crno-belih!

Šta vi kažete?

Objavljeno: 20:48h

Nikola Ninković velika je želja crno-belih u tekućem prelaznom roku i za to postoje šanse da uskoro dođe do transfera, juče "Kurir", što je izazvalo različite reakcije navijača Partizana na društvenim mrežama.

Određeni broj navijača crno-belih je izrazio nezadovljstvo time što se će se popularni Džigi možda vratiti u Humksu, dok je ipak, čini nam se, veći deo bio oduševljen što bi Partizan mogao da dobije veliko pojačanje.

Ninkoviću se zamera temparement i ponašanje u nekim trenucima, pošto nekadašnji igrač Partizana često ume da se nađe na naslovnim stranicama tabloida, ali ne zbog fudbalskog znanja, već zbog privatnog života. Takođe, umeo je nekoliko navrata da regauje veoma burno i na samom terenu.

Nakon sjajne sezone u dresu Askolija (Serija B), Ninković je skrenuo pažnju i klubova iz elitnog ranga italijanskog fudbala. Tako je trener Verone Ivan Jurić pred upravu kluba postavio zadatak da angažuje Ninkovića. Hrvatski stručnjak vidi srpskog vezistu kao bitan deo tima u narednoj sezoni.

foto: EPA/Simone Arveda

Interesovanje Verone bi moglo da pokvari planove crno-belima, ali kada je pitanju fudbaler iz Bogatića, uvek je sve moguće. To je pokazao u prethodna dva meseca, kada je zablistao na terenu i postao prva zvezda Serije B. Gotovo da nije bilo utakmice na kojoj Ninković nije imao zapažen učinak u vidu pogotka ili asistencije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.