LEGENDA KLUBA MENJA NESREĆNOG SETJENA: Barsa pronašla novog trenera, već je sleteo u grad!
Kike Setjen, Foto: AP

KAKVA VEST

LEGENDA KLUBA MENJA NESREĆNOG SETJENA: Barsa pronašla novog trenera, već je sleteo u grad!

Kuman je šest godina sa velikim uspehom nosio dres Barselone (1989. - 1995. godine)

Objavljeno: 09:02h

Legendarni igrač Barselone i reprezentacije Holandije Ronald Kuman zameniće Kikea Setjena na mestu trenera posrnulog katalonskog giganta, prenose španski mediji.

Aktuelni selektor Holandije privatnim avionom je stigao u Barselonu na završne pregovore sa čelnicima kluba i samo je pitanje vremena kada će zvanično biti predstavljen kao novi trener Katalonaca.

Ronald Kuman
Ronald Kuman foto: Profimedia

Podsetimo, Kuman je šest godina sa velikim uspehom nosio dres Barselone (1989. - 1995. godine). Sa Kataloncima je osvojio četiri titule prvaka Španije i jedan trofej prvaka Evrope.

Holanđanin iza sebe ima i zavidnu trenersku karijeru. Počeo je kao pomoćnik u Barselone, a kasnije je vodio Vitese, Ajaks, Benfiku, PSV, Valensiju, AZ Alkmar, Fejenord, Sautempton i Everton. Od 2018. je selektor reprezentacije Holandije.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.