PROVOKACIJE ZA TERZIĆA IZ CRNE GORE: Vuletić i Savićević se zajedno slikali - pa poslali poruku direktoru Zvezde!
Vuletić i Savićević, Foto: Instagram

OP OP

PROVOKACIJE ZA TERZIĆA IZ CRNE GORE: Vuletić i Savićević se zajedno slikali - pa poslali poruku direktoru Zvezde!

Savićević i generalni direktor Crvene zvezde su u nekoj vrsti svađe koja traje već godinama, a oko njegovog odnosa sa Vuletićem fudbalski fanovi ovde vrlo dobro znaju sve

Objavljeno:

Potpredsednik Partizana profesor Vladimir Vuletić ponovo je privukao pažnju javnosti na sebe svojim objavama iz Crne Gore.

On trenutno krstari obalom, a u mestu Bigova naleteo je na legendu Crvene zvezde Dejana Savićevića, koji je i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Usledila je zajednička fotografija, koja će svakako izazvati dosta pažnje, ali je podjednako intrigantan i potpis uz fotografiju.

- Dejo, majstore, pa ti si Bog! - i kao hešteg dodao "no_terza".

Vuletić i Savićević
Vuletić i Savićević foto: Instagram

Savićević i generalni direktor Crvene zvezde su u nekoj vrsti svađe koja traje već godinama.

Sve je počelo kada su fudbaleri crveno-belih Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju za Crnu Goru protiv selekcije tzv. Kosova, a Savićević je optužio da iza tog poteza stoji Terzić. Ubrzo je Terziću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, za šta je on optužio Savićevića.

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni - rekao je tada Terzić.

Dakle, priroda Vuletićeve aluzije je veoma jasna...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.