HRVATI ZAISTA ISPADAJU IZ EVROPE: Stvarno ih čeka sudbina kluba s Kosova - ostaje im samo da se mole bogu!
Stadion Lokomotive u Zagrebu, Foto: Profimedia

NOVA ČETVORICA ZARAŽENIH

HRVATI ZAISTA ISPADAJU IZ EVROPE: Stvarno ih čeka sudbina kluba s Kosova - ostaje im samo da se mole bogu!

Džabe im što su dobili dva mesta u kvalifikacijama za LŠ, ako će ovako neslavno da im se sve završi

Objavljeno:

Jedan fudbaler Lokomotive iz Zagreba zarazio se koronavirusom, pa je cela ekipa otišla na testiranje. Tada je utvrđeno da su njih još četvorica pozitivna, pa je pitanje da li će Lokomotiva uopšte moći da igra meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji je na programu za dve i po nedelje..

Za 25. avgust, zakazan je meč pomenutog hrvatskog kluba i bečkog Rapida, ali imajući u vidu šta se nedavno desilo Driti, klubu sa tzv. Kosova kog je UEFA izbacila iz evrokupova zbog nekoliko inficiranih igrača (doduše, na dan utakmice), slična sudbina se nadvija i nad Lokomotivom (s tim da ona i dalje može da je izbegne).

Lokomotiva
Lokomotiva foto: Profimedia

Sam klub je rekao da su inficirana trojica njegovih fudbalera i jedan igrač koji je na pozajmici u klubu, te da su odmah stavljeni u "strogu izolaciju", a uz njih i peta osoba. U pitanju je cimer jednog od inficiranih, koji je, istini za volju, bio negativan na testiranju, ali je i taj fudbaler u izolaciji iz predostrožnosti.

- Svi igrači će biti ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub precizno pratiti stanje i obezbediti sve potrebne uslove kako bi u najvećoj mogućoj meri zaštitio igrače i stručni štab, te omogućio učestvovanje i predstojećim takmičenjima - ističu u Lokomotivi, nadajući se da će, nekako, ipak ostati "u igri" za Ligu šampiona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.