HRVATI U PAKLU, IZBACUJU IH IZ EVROPE? Komšijama preti sudbina tzv. Kosova!
Lokomotiva Zagreb, Foto: Profimedia

NIJE IM LAKo

HRVATI U PAKLU, IZBACUJU IH IZ EVROPE? Komšijama preti sudbina tzv. Kosova!

Ovo bi moglo da utiče i na koeficijent same zemlje u Evropi, a od toga bi i Srbija mogla da "profitira"

Objavljeno: 12:46h

Jedan fudbaler zagrebačke Lokomotive je bio pozitivan na koronavirus u nedelju, a zbog tog testa su morali da budu testirani i svi ostali igrači tima. Rezultati uopšte nisu dobri.

Još četvorica fudbalera ovog tima su pozitivna na Covid-19, samo nekoliko dana pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona!

Trening je otkazan, prvenstveni meč protiv Dinama je pod znakom pitanja, a trenutno niko ne zna šta će se desiti sa drugim kolom kvalifikacija. Lokomotiva je trebalo da bude domaćin Rapidu iz Beča, 25. avgusta.

Podsećamo, UEFA je nedavno u pretkvalifikacijama već izbacila šampiona takozvanog Kosova Dritu, koja je prijavila dva pozitivna slučaja na koronavirus.

Zato se u Hrvatskoj, čini se sa razlogom, plaše za stanje Lokomotive, njihovog drugog predstavnika u najjačem evropskom takmičenju.

Ovo bi moglo da utiče i na koeficijent same zemlje u Evropi, a od toga bi i Srbija mogla da "profitira", pošto se Hrvati nalaze iznad nas. Od ove sezone prvi put imaju dva predstavnika u kvalifikacijama, ali izgleda da bi korona mogla da im pomuti sve planove.

Doduše, dva Atletikova igrača bila su pozitivna na koronavirus par dana pred duel sa Lajpcigom u Ligi Evrope, ali taj meč nije otkazan, pošto je bilo vremena da se svi ostali fudbaleri testiraju. Ostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati zagrebački klub...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.